Karbeyaz Hotel'den 68 Aksaray Belediyespor'a moral yemeği

Karbeyaz Hotel

Karbeyaz Hotel'den 68 Aksaray Belediyespor'a moral yemeği

 

TFF 3.Lig 3.grup da Şampiyonluk mücadelesi verecek olan 68 Aksaray Belediye Spor  2022-2023 Futbol sezonuna sayılı günler kala tüm hazırlıklarını sürdürüyor.


Siyah Beyazlılar ilk kez taraftarı önüne çıkacağı Hacettepe Spor hazırlık karşılaşması öncesi Hasandağın Zirvesinde moral ve güç depoladı.
Hasandağı’nda faaliyet gösteren Karbeyaz Hotel sahibi Aksaraylı işadamı Tuncer Soyal 68 Aksaray Belediye Spor takımının misafir ederek akşam yemeği düzenledi.


Yemek Programına, Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy , Teknik Direktör Fahrettin Sayhan , Sportif Direktör Hakan Menekşe, Kulüp Müdürü Atalay San, Yardımcı Antrenör Kerem Menekşe, Kaleci Antrenörü Levent Çakal, Atlettik Performans Antrenörü Muhammet Emin Tizgili, Takım Kaptanı Necmi Çoban ve Siyah Beyazlı tüm futbolcular katıldı.


Şehrin 2000 metre zirvesinde Karbeyaz Hotelde bir araya gelen 68 Aksaray Belediye Spor takımına yöreye ait Tescilli Çoban Kavurma yemeği ikram edildi.


Oldukça güzel ve samimi ortamda geçen yemek sonrası 68 Aksaray Belediye Sporlu futbolcular yönetim ve teknik heyet takıma moral yemeği düzenleyen iş adamı Tuncer Soyal ve ekibine bu anlamlı jestinden dolayı teşekkür etti.
Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy İş adamı Tuncer Soyal’a günün anısı olarak Tüm futbolcuların imzaladığı siyah beyazlı takım forması hediye etti.


İş Adamı Tuncer Soyal ise 68 Aksaray Belediye Sporu Hasandağın zirvesinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek ‘ Aksaray Belediye Spor hepimizin takımıdır Her zaman takımımızın yanındayız 2022-2023 sezonunda takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.’ Şeklinde konuştu.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri