Karneni getir sinema biletini götür

Karneni getir sinema biletini götür

Karneni getir sinema biletini götür

“KARNENİ GETİR SİNEMA BİLETİNİ GÖTÜR”  
 

BAŞKAN DİNÇER’DEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SİNEMA BİLETİ JESTİ
 



 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 2022-2023 eğitim öğretim yılının 1. Dönemini tamamlayan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Başkan Dinçer, yarı yıl tatilinde “Karneni Getir Sinema Biletini Götür” etkinliği ile öğrencilere ücretsiz sinema bileti vereceklerini duyurdu.  
 

Eğitim alanında birbirinden farklı projeler gerçekleştirerek öğrencilerin ve öğretmenlerin yanında olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, öğrencilerin yarı yıl tatilin en verimli şekilde geçirmeleri tavsiyelerinde bulundu. Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi olarak yıl boyunca olduğu gibi yarı yıl tatilinde de öğrenciler için etkinlikler düzenleyeceklerini duyurdu.  
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, karnesini getiren öğrencilere ücretsiz sinema bileti hediye edileceğinin müjdesini verdi. Sinema biletleri Park Site Alışveriş Merkezi içerisinde Aksaray Belediyesine ait Çocuk Aktivite Merkezinde 20 Ocak Cuma Günü verilmeye başlanılacak. Aksaray Belediyesi tarafından “Karneni Getir Sinema Biletini Götür” etkinliği kapsamında verilecek olan ücretsiz biletler 25 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak. Öğrenciler ücretsiz olarak aldıkları biletlerle ‘’Rafadan Tayfa- Galaktik Tayfa ve Tay Filmlerini’’ ücretsiz olarak izleyebilecek.  
 


 

Ülkemizin geleceğini inşa edecek öğrencilerin aldıkları eğitimle donanımlı birey olarak yetiştiğini söyleyen Başkan Dinçer, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmasında “Geleceğimizin teminatı olan sizlerin iyi ve güzel eğitim almaları gerekiyor. Biz de bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tatilinizi çok iyi değerlendirmenizi, dinlenirken bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
 



Anahtar Kelimeler: Karneni getir sinema biletini götür
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri