Kas hastası Can´a bir can da sen olabilirsin

Kas hastası Can´a bir can da sen olabilirsin

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Bir Dilek Tuttum adlı kitabın imza günü Aksaray´da yapılarak,geliri Aksaray´lı kas hastası Can isimli çocuğumuza bağışlanacak.
 
Yazar Dilek Cesur,"Çocuklarda mahremiyet eğitimi"konferansı için 21 Eylül Cumartesi saat 14:00´te Aksaray Kültür Merkezinde Aksaraylılarla buluşacak.Konferansın ardından Yazar Dilek Cesur"Bir Dilek Tuttum"adlı kitabın imza gününü gerçekleştirerek,kitabın gelirini Aksaray´lı kas hastası Can isimli çocuğumuza bağışlanacak.
 
Yazar Dilek Cesur yaptığı açıklamada;
 
"Güzel bir insan bir iyilik yapar, buna bir sürü insanı vesile kılar, ama hepsi de karşılığını tek bir yerden bekler... Minicik bedeni hastalıklar içince kıvranan, yoksulluktan ailesinin eli ayağı bağlanmış kim bilir kaç tane çocuk var. Bir yaraya merhem olabilmek duasıyla çıkmak gerek yola. Bgn bir yavrunun ameliyatı için gereken para toplandı, ve bundan sonra kim bilir kaç kişinin yüzü gülecek. Hani deniz yıldızı hikayesinde deniz yıldızları ölmesin diye onları denize tek tek atan çocuğa adam der ya, ?Binlerce deniz yıldızı var, hangi birini atacaksın denize , ne fark edecek ki? diye, çocuk da bir tane daha attıktan sonra cevap verir ?Bak onun için çok şey fark etti?. 
      Alacağınız sadece bir kitap, iki kitap olmayacak. Belki de bir annenin yavrusu için hiç bitmeyen duasına karışacak adınız. Bizim de Aksaray da yaşayan küçük bir deniz yıldızımız var, ve İnanın onun da ailesinin de desteğimize o kadar çok ihtiyacı var ki... Bu amaçla 21 Eylül de Aksaray Kültür Merkezine bir kitap almaya davet ediyorum sizi.Hem gelin kitaplarımızıda birlikte imzalatalım.www.bebeklik.com.tr üzerinden alacağınız Dilek Cesur "Bir Dilek Tuttum"kitabından da 21 Eylül´e kadar elde edilen gelirin tamamı Aksaray´daki Can isimli kas hastası çocuğumuzun daha iyi şartlarda yaşaması için kullanılacak.Sonrasında ki destekleriniz başka başka çocuklara umut olacak"dedi.
 
/resimler/2019-9/18/2104300150230.jpg


Anahtar Kelimeler: hastası olabilirsin
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri