Kastamonu'da, Aksarayspor'a çirkin saldırı!

Kastamonu

Kastamonu'da, Aksarayspor'a çirkin saldırı!

Aksaray Belediyespor, bugün deplasmanda oynadığı maçta Kastamonuspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın bitiş düdüğünün ardından olaylar yaşandı.Çıkan olayda kaleci Antrenörümüz gözüne darbe aldı. Sportif Direktörü Yakup Ateş’ fizik saldırılara maruz kaldı. Tribünlerden yapılan sinkaf lı küfürler, atılan yabancı maddelere kadar uzanan kavga ortamı, Türk sporu adına utanç olarak kayıtlara geçti.

68 Aksaray Belediyespor kulübü tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"Bugün deplasmanda oynadığımız Kastamonu müsabakasının bitiş düdüğünün ardından sebepsiz şekilde tehdit ve saldırı ile başlayan olaylar kabul edilemezdir! Kastamonu mensuplarının saldırısı nedeniyle gelişen olaylar sonrası Kaleci Antrenörümüz gözüne darbe aldı. Sportif Direktörümüz Yakup Ateş’ fizik saldırılara maruz kaldı. Tribünlerden yapılan sinkaflı küfürler, atılan yabancı maddelere kadar uzanan kavga ortamı, Türk sporu adına utanç vericidir.

Aksarayspor olarak başta bu saldırıyı başlatan rakip oyuncuları, bu çirkin saldırıda payı olan her bir ismin gereken cezayı almaları adına 
Türkiye Futbol Federasyonu’nu göreve davet ediyor, maç sonunda yaşanan olayları en ince detayına kadar titizlik ve ciddiyetle incelenmesini, araştırılmasını ve kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.'

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer 
Aksarayspor'umuz Yalnız DEĞİLDİR...

Belediye Başkanı Evren Dinçer yaşanan olaylar sonrası yaptığı açıklamada,"Bugün Kastamonuspor ile yaptığımız müsabaka sonrası takımımıza ve teknik ekibimize,takım otobüsümüze karşı yapılan fiziki ve sözlü saldırıyı kınıyorum!!!

Biz her zaman olduğu gibi bugün de takımımızın yanındayız. Takımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu şehrin evlatları hiç bir zaman sahipsiz değildir. Verilmeyen goller, her maç takımımızın aleyhine yapılan hatalar ve bu saldırının hem hukuki, hemde TFF nezdinde bu işin peşini bırakmayacağız."dedi .



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri