Kayıp Yasin Şahin´in ailesi yeniden umutlandı

Kayıp Yasin Şahin´in ailesi yeniden umutlandı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Konya´nın Akören ilçesinde, 4 Nisan 2016´da evlerinin önünde oynarken kaybolan küçük Yasin Şahin´in ailesi, oğullarının bulunduğuna dair gelecek müjdeli haberi bekliyor.

İlçeye bağlı Belkuyu Mahallesi´nde kaybolan Yasin´in annesi Ümmü (28) ve babası Yavuz Şahin (38), evlatlarından haber alamamanın acısını ve çaresizliğini yaşıyor. 

İçişleri Bakanlığınca kayıp çocuklara yönelik arama faaliyetlerini sürdüren ekiplere takviye olarak jandarma ve emniyet birimlerinden 20 personelin görevlendirildiği bilgisini alan aile, evlatlarının bulunacağı yönünde umutlarını artırdı.

- "Bayramlar gelip geçiyor, Yasin´im yok. Yeri hep boş"

Anne Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun kaybolmasının üzerinden 816 gün geçtiğini söyledi.

Oğlunun yokluğuna dayanamadığını ifade eden Şahin, "Oğlumun bulunmasını, kardeşlerinin yanına getirilmesini istiyorum. Diğer dört evladım yanımda, bir tek Yasin eksik. Bayramlar gelip geçiyor, Yasin´im yok. Yeri hep boş." dedi.

Acılı anne, çocuğunun yokluğunun kendilerini çok üzdüğünü vurgulayarak, "Oğluma kim ne yaptı bilen yok. Kardeşleri ´Herkesin kardeşi yanında bizim kardeşimiz neden yok, bayram geldi geçti bizim kardeşimiz niye yok´ diye ağlıyorlar. Ben buna dayanamıyorum, artık olmuyor." şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanlığınca takviye personelin görevlendirildiği haberiyle yeniden umutlandıklarını anlatan anne Şahin, oğullarının bulunduğuna dair gelecek müjdeli haber beklediklerini bildirdi.

Arama çalışmalarının hızlandırılmasını isteyen anne Şahin, "Devletimizden, Cumhurbaşkanımızdan, İçişleri Bakanımızdan Allah razı olsun. Devlet olmasa biz kimsesiziz. Biz onları destekliyoruz onlar da bizi desteklesinler. Gelip bizim bir acı çayımızı içsinler, misafirimiz olsunlar." diye konuştu.

- Olay

Akören ilçesine bağlı Belkuyu Mahallesi´nde 4 Nisan 2016´da son olarak evinin önünde oynarken görülen, kaybolduğunda 6 yaşında olan Yasin Şahin´den haber alamayan ailesi, jandarma ekiplerine kayıp başvurusu yapmış, çocuğun bulunması için arama çalışması başlatılmış, günlerce süren çalışmalardan sonuç alınamamıştı.

 


Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri