Kırşehir-Aksaray Karayolu İle İlgili Güzel Gelişme

Kırşehir-Aksaray Karayolu İle İlgili Güzel Gelişme

Aksaray-Bozkır beldesine kadar olan 39 kilometrelik yol ihale edilecek

 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir-Aksaray karayolu ve havalimanı yolu çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir-Aksaray karayoluna bölünmüş yol yapılması ve sıcak asfaltla kaplanması, Kapadokya Havalimanı yolunun da kısaltılması çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Aksaray-Bozkır beldesine kadar olan 39 kilometrelik yolun ihale edileceğini vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

?Kırşehir-Aksaray yolunu bölünmüş yol ve sıcak asfalt kaplamalı hale getiriyoruz. Kırşehir ile Aksaray´ın Bozkır beldesi arası bölünmüş yol ve bitümlü sıcak karışım kaplama yaparak ulaşım daha da verimli hale gelecektir. Organize Sanayi Bölgesi yol ayrımı kavşağından başlayan 39 kilometrelik bölünmüş yolun yapım ihalesi 26 Aralık 2017´de gerçekleştirilecek. Böylece yapılacak olan bu yol, standartları yükseltip yolculuk süresini kısaltacağı gibi aynı zamanda yüksek konfor ve güvenlik sağlamış olacaktır.?

Arslan, Kırşehir-Kapadokya havalimanı yolunun kısaltılması ve daha verimli hale getirilmesi için çalışmalarını hızlandırdıklarını aktararak, ?İhale kapsamında Kesikköprü´den Kapadokya havalimanına bağlantı yolunu kısım kısım, ihale edilerek tamamlayacağız. Kırşehir´i havalimanına bağlayan yolumuz, daha kısalacak ve aynı zamanda havalimanının etkin kullanımını sağlayacağız.? ifadelerini kullandı.

Proje Kırşehir Halkına ve Bozkır´lı Hemşehrilerimize Hayırlı Uğurlu Olsun.

kaynak:ortaköyden son dakika haberleri

/resimler/2017-12/9/2333088292653.jpg



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri