Kızı İçin Mücadele Başlattı

Kızı İçin Mücadele Başlattı

Aksaray’da sokakta koşarken düşen ve kolu ağrıyan çocuğunu götürdüğü semt polikliniğinde yanlış teşhis konulduğunu iddia eden Anne Deniz Altındal, hukuk mücadelesi başlattı.

Anne: “Yanlış Teşhis Yüzünden Yeniden Ameliyat Olacak”

Fatih Mahallesi’nde oturan Altındal Ailesi çocukları B.A(13)’yı düşme sonrası kolunda oluşan ağrı nedeniyle Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi Semt Polikliniğine götürerek tedavi ettirmek istedi.

Semt polikliniğinde çocuğun kolunda yumuşak doku zedelenmesi olduğu teşhisi ile tedaviye başlandığını ifade eden anne Altındal, tedavinin kremler ile 3 ay boyunca sürdürüldüğünü söyledi. Anne Altındal “22 Nisan’da çocuğumun kolu kırıldı ve semt polikliniğine götürdüm. Orada yapılan tetkikler sonucu kızımın kolunda yumuşak doku zedelenmesi olduğuna dair teşhis konuldu. Doktor kremler ile tedavi edileceğini söyleyerek eve gönderdi” dedi.

“Kremle Tedavi Ettiler”

Tedaviye rağmen çocuğunun kolunu kullanamadığını iddia eden Anne Altındal tedavi sürecinde kızının kolunda şişme meydana geldiğini dile getirerek “Üç ay boyunca kremler ile tedavi olmaya devam etti. Kremlerle ağrısını kesmeye çalıştık. Sonrasında kızımın kolu şişerek sürekli ağrımaya başladı. Artık dayanamadım ve kızımı Aksaray’da bulunan bir özel hastaneye götürdüm. Orada yapılan tetkikler sonucu kızımın kolunun kırıldığı ve yanlış kaynadığı teşhisi konuldu” diye konuştu.

“Ameliyat İçin Güçlenmesini Bekliyoruz”

Kızının tedavi sürecinin devam ettiğini belirten anne Altındal “Şu anda çocuğum kesinlikle kalem tutamıyor, doğru düzgün yazı yazamıyor. Kızımın kolu kırılarak zamanla yeniden kaynayacak. Ancak bünyesi zayıf olduğu için bu tedavi zamanla yapılacak. Yeniden ameliyat olması için şu anda egzersizler verildi. Bünyesi güçlenmesi lazım o yüzden biraz daha bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Hukuk Yoluyla Hakkımı Arayacağım”

Kızının kolundaki kırığın fark edilmediğini iddia eden Anne Altındal “Avukatımı tuttum davamı açtım. Gerekenler artık yapılacak, hukuk yoluyla hakkımı arayacağım. Benim çocuğuma yapılan başkasının başına gelmesin, çünkü çocuğuma çok üzülüyorum. O kalemi tutamadığında, o dersi yapamadığın da sürekli ağlıyor. Bu şekilde bitmeyecek. Gerçekten de bu hastanelerden çok çektiğimiz bir dönemdeyiz. Daha çok sıkıntılar çekiyoruz. Bundan sonra hukuk mücadelesine devam edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Haber: Harun Atalay



Anahtar Kelimeler: Mücadele Başlattı
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri