Kızılkaya Köyü İlkokuluna ?akıl oyunları ve kütüphane sınıfı? kuruldu

Kızılkaya Köyü İlkokuluna ?akıl oyunları ve kütüphane sınıfı? kuruldu

Aksaray Alime Hatun Yurt Müdürlüğü, ?Gönül Bağı? projesi kapsamında Kızılkaya Köyü İlkokuluna ?Akıl oyunları ve kütüphane sınıfı? kurdu.

Kredi Yurtlar Kurumu Aksaray İl Müdürlüğüne bağlı Âlime Hatun Yurt Müdürlüğü, ?Gönül Bağı? projesi kapsamında Kızılkaya Köyü İlkokulu öğrencilerinin kaliteli zaman geçirebilmesi ve derslerine yardımcı bir ortam oluşturmak amacıyla Gülağaç ilce Milli Eğitiminin de yardımlarıyla Kızılkaya Köyü İlkokuluna ?akıl oyunları ve kütüphane sınıfı? kurdu.

Barındıkları Yurtlarında kütüphane için kitap toplayan öğrenciler, kütüphanenin duvarlarını resimler çizerek boyadılar. Ayrıca sponsorlar aracılığı ile kütüphaneye masa, sandalye ve akil oyunları temin edilmesini sağladılar.

 

 Okul yönetimi düzenlediği kütüphane açılışında ilkokul öğrencileri tarafından çeşitli

Gösteriler düzenledi.

 

Kütüphanenin açılışını Kaymakam Kadir Ulusoy, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, Demirci Belediye Başkanı Hüseyin Us, Aksaray Eğitim ?Bir-Sen Şube Başkanı Murat Günaydın, KYK Aksaray İl Müdürü Ali Yıldırım, okul idarecileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı

 

KYK Aksaray İl Müdürü Ali Yıldırım, kütüphane açılışını yapan Gülağaç İlce Kaymakamı Kadir Ulusoy´a KYK öğrencilerinin hazırladığı ebru sanatı tablosunu takdim ederken, Okul yönetimi de İl müdürü ve personellerine plaketlerini taktim etti.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri