Komşu İl Niğde´ye Havaalanı Söz´ü | aksarayhaber68

Komşu İl Niğde´ye Havaalanı Söz´ü | aksarayhaber68

Aksaray´ın büyük umutlarla beklediği Havaalanı niğde´ye yapılacak

Aksaray´ın yıllardır hayalini kurduğu Havaaalanı proje sözünü komşu il Niğde aldı.Dün Ak Parti Niğde 6. Olağan İl Kongresinde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Aksaray´ın büyük umutlarla beklediği havaaalanı  sözünü Niğde´ye verdi,Aksaray son seçimlerde Ak Parti´ye yüzde 75.5 rekor oy vererek Türkiye´de üçüncü il olmuştu.

Başbakan Yıldırım´ın Niğde´ye gelişinde olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı. Ak Parti Niğde 6. Olağan İl Kongresinde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Havaalanı, hızlı tren ve Akkaya barajı konusunda  önemli açıklamalarda bulundu.

HAVALANINI YAPARSAK BİZ YAPARIZ

Başbakan Yıldırım Ak Parti Niğde 6. Olağan İl Kongresinde yaptığı konuşmasında, Ak Parti iktidarının 15 yılda 57 havaalanı yaptığını, dünyanın en büyük havaalanında çalışmaların devam ettiğini belirterek, ?Ak Parti 15 yıldır temeli atılan bir daha dönüp bakılmayan yarım işleri tamamlayarak bu güne geldi. 26 havaalanı çalışmıyordu yapılmıyordu, bu sayıyı 57´ye çıkaran Ak Parti iktidarıdır. 30 havaalanı yapan, dünyanın en büyük havaalanını yapan Ak Parti Niğde´ye mi? Bor´a Mı? Havaalanı yapmayacak. Yarım kalan havaalanınızı biz yapacağız ve hizmete açacağız? dedi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri