Konya'da Ekecikspor son 16'ya kaldı

Konya

Konya'da Ekecikspor son 16'ya kaldı

KONYA’DA EKECİKSPOR SON 16’YA KALDI

Konya’da düzenlenen U14 Türkiye 1. Grup eleme maçlarında Aksaray’ımızı temsil eden Ekecikspor  final maçında Ankara Alkula spor ile normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltı atışlarında 4-3 galip gelerek şampiyon olarak Aksaray’ı başarı ile temsil etmenin gururunu yaşadı.


Konya’da grup eleme maçlarında B grubunda rakiplerini  dize getiren ve kalesini gole kapatarak Konya finaline adına adını yazdıran Ekecikspor final maçında  başkentte u kategorilerinin şampiyonlukla tamamlayan ve 1500 sporcusu olan Ankara Alkula
Takımı ile normal süresinde 1-0 öne geçtiği maçta  ikinci devre  kalesinde görerek sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Penaltı atışlarında ise rakibini 3-2 mağlup ederek  tarihinde ilk kez katıldığı grup eleme maçlarında şampiyon olarak adını U14 Türkiye şampiyonasında 16 takım arasına yazdırdı.
Ekecikspor’da antrenörler  Zişan koçpınar ve   ramazan Yasin Altınok  nezaretinde  ilk kez sahne aldıkları U14 Türkiye 1. Grup eleme maçlarında final perdesinde  takımlarını iyi yönetmelerinin yanında oyuna müdahaleleri ile şampiyonluğun mimarı oldu. Genç antrenörler gelen şampiyonluğun ardından  çok mutlu olurken  şampiyonluğu önce kalpleri Ekecikspor ile atan Aksaray’lılara ve final maçı öncesinde serçe parmağı kırılarak takımdan ayrı kalan genç kalecileri Furkan Maviliye takım olarak armağan ettiklerini  söyledi.



Anahtar Kelimeler: Konya' Ekecikspor ' kaldı
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri