Koordinatör Milletvekilinden AK Parti İl Teşkilatına Ziyaret

Koordinatör Milletvekilinden AK Parti İl Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Aksaray İl Koordinatörlüğüne görevlendirilen Adana Milletvekili Abdullah Doğru, tanışma toplantısında parti yönetimiyle bir araya geldi.

Teşkilat binasında düzenlenen tanışma ve istişare toplantısında kendisini tanıtarak, teşkilatın önemine değinen İl Koordinatörü Abdullah Doğru, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Aksaray Koordinatörü olarak görevlendirildiğini belirterek, “Aksaray İl Teşkilatımız ile ilk toplantımızı yapmış bulunuyoruz. Şu anda İl Başkanımız, İl Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimiz, teşkilat kademesinde görev almış olan yönetim kurul üyelerimiz ile beraber uyumlu bir toplantı yaptık. İnşallah bu tanışma toplantısı oldu. Bundan sonra ki toplantılarımız daha geniş katılımlı olarak yapacağız. Amacımız Aksaray’a hizmet etmek, Aksaray’ın problemlerine ortak olmak ve çözümlerinde yardımcı olabilmek. Hem de il teşkilatımız ile Genel Merkez arasında bir köprü olmak en büyük görevimiz. Bu bağlamda objektifliği ön planda tutmak bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi. Ben burada ki arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Aksaray milletvekillerimizin çalışmalarını biliyorum. Bizde bir nebze olarak teşkilatımıza yardımcı olabilirsek ne mutlu diyorum. Aksaray’a yapacağımız her işin hayırlı olmasını diliyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

 

Aksaray İl Koordinatörlüğüne getirilen Milletvekili Abdullah Doğru’ya hayırlı olsun dilekleriyle sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, “İnşallah il koordinatörümüz ile uyumlu bir çalışma süreci içerisinde kutlu yolculuğumuzu devam ettireceğiz. Teşkilatımızın yıllardır süren oturmuş yapısı ve başarılı çalışmalarıyla beraber Sayın Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ilimizi 2023 hedefine hazırlamış olacağız. Sayın vekilimize bizleri ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Aksaray anısına İl Koordinatörü Doğru’ya, el emeği halı hediye edildi.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri