RUSYA, (DHA) - KREMLİN Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump arasında bugün saat 16.00’da bir telefon görüşmesi yapılacağını belirtti.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, başkent Moskova'da gazetecilere gündemdeki konulara dair açıklamada bulundu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump'ın bugün telefon görüşmesi yapacağını hatırlatan Peskov, “Görüşme, 16.00-18.00 saatlerinde gerçekleşecek. İkili ilişkilerin iyileştirilmesi ve Ukrayna meselesiyle ilgili bazı konular var. İki lider, bu konuları ele alacak” dedi.
İsrail'in Gazze'ye yönelik son saldırılarına değinen Peskov, “Durumun gerginleşmesinden ve çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesinden endişeliyiz. Durumu dikkatle takip ediyoruz. Durumun barış yoluna girmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.