Kreş öğrencilerine at biniciliği eğitimi

Kreş öğrencilerine at biniciliği eğitimi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

KREŞ ÖĞRENCİLERİNE AT BİNİCİLİĞİ EĞİTİMİ

Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım evi,  minik öğrencilere at biniciliği eğitimi vermeye başladı.

 

/resimler/2019-6/19/1232422486435.jpg

Aksaray ?da ilklerin yaşatılacağı bir eğitim yuvası olma sloganı ile yola çıkan Oyun diyarı Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahibi İş Adamı Bahattin YÜCEL, Aksaray´da eğitimine yeni bir nefes getirmek için çalışmalarını hızlandırırdı.

Bu kapsamda, Şamlı Mahallesi öğretmen evi yakının da faaliyet gösteren Oyun diyarı Kreş ve Gündüz Bakım evi öncülüğün de, hayvan sevgisini aşılamak, atları tanıtmak ve at biniciliğini öğretmek amacıyla Minik öğrenciler, ata binmenin mutluluğunu yaşadılar.  Minik öğrenciler öğretmenlerin gözetiminde at binicilik dersinde eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Birçoğunun yakından ilk defa gördükleri atlar hakkında bilgi sahibi olan miniklerin atları severken duydukları mutluluk ve sevinç gözlerinden okunuyordu.

Uzman eğitmen gözetiminde ata biniş kuralları ile at üstünde nasıl durulması gerektiği hakkında bilgiler vermesinin ardından minikler tek tek ata binmenin Heyecanını yaşadılar.

Çocukların gelişimine olumlu katkı sağlayacak benzer etkinliklerin devam edeceğini belirten Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahibi YÜCEL yaptığı açıklamada? Atların gizemli dünyasıyla çocukları tanıştırmak, binicilik sporunu çocuklarımıza öğretmek, hayvan sevgisini aşılamak amacıyla Aksaray´da kreş sektöründe bir ilki gerçekleştirerek öğrencilerimize at biniciliği eğitimini vermeye başlamış bulunmaktayız. Güzel atlar diyarı olarak adlandırılan Aksaray´ımız da at sevgisinin özellikle çocuklarda yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. ? dedi.

 

/resimler/2019-6/19/1233132487167.jpg



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri