Kuzeyboru Spor Kulübü Transfere Başladı

Kuzeyboru Spor Kulübü Transfere Başladı

Sultanlar Ligine yükselmenin ardından transfer çalışmalarına başlayan Kuzeyboru Spor kulübü, iç transferde başarılı smaçör Gizem Öcal ile sözleşme uzattı. Gizem Öcal 3. yılında da Kuzeyboru ile yoluna devam edecek.

Sultanlar ligine yükselen Kuzeyboru'nun en önemli oyuncularından  birisi olan Gizem yaptığı açıklamada ; Aksaray’a gelirken tek hedefim Kuzeyboru ailesini Sultanlar ligine taşımaktı. Bu ailenin bir parçası olmak çok keyif verici şimdi sultanlar liginde elimizden gelenin en iyisini yapmak için tekrar yola koyulduk başarılı bir sezon diliyorum."dedi.

Sabriye Gönülkırmaz Kuzeyboru'da 

Sabriye Gönülkırmaz
Başlık

Sultanlar ligi için transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden teknik heyet ve yönetim, başarılı orta oyuncu Sabriye Gönülkırmaz ile anlaşmaya vardı.

Milli takım formasıda giyen 1994 doğumlu Sabriye Gönülkırmaz daha önce Yeşilyurt, Seramiksan ve geçtiğimiz sezon Nilüfer Belediye forması giydi. Sabriye yaptığı açıklamada; " Kuzeyboru spor kulübü ailesine katıldığım için çok mutluyum . Sultanlar liginde hedeflediğimiz başarılara ulaşacağımıza inanıyorum.Aksaray'daki voleybola olan ilgi beni çok heyecanlandırıyor kalabalık tribünler her sporcunun isteğidir. Böyle bir atmosferde çok iyi maçlar oynayacağımıza  inanıyorum. Sezonun başlamasını  Kuzeyboru formasıyla mücadele etmeyi ve savaşmayı sabırsızlıkla beklıyorum." dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Kuzeyboru Kulübü Transfere Başladı
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri