KYK Yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi 1500 Öğrenciye kıyafet desteği

KYK Yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi 1500 Öğrenciye kıyafet desteği

KYK Yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi 1500 Öğrenciye kıyafet desteği

AKSARAYLI TEKSTİLCİLERDEN ÖRNEK PROJE
 

KYK Yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi 1500 Öğrenciye kıyafet desteğinde bulundular.
 

Aksaray Valiliği, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Tekstilciler Grubu ile Aksaray Tekstilciler Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği iş birliğiyle yapılan çalışmaların sonucunda Aksaray Üniversitesinde öğrenim gören, Kredi yurtlar kurumunda kalan ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet desteğinde bulunuldu.
 

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aksaray Valiliğinin desteklediği ve Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği’ne bağlı tekstil üretimi yapan fabrikalarda üretilen kıyafetler koliler halinde alınarak Kredi Yurtlar Kurumunda kalan ihtiyaç sahibi yaklaşık 1.500 öğrenciye yurt sorumluları aracılığı ile teslim edildi.  
 

Proje hakkında açıklama yapan Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği Başkanı aynı zamanda ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, “Geçtiğimiz aylar içerisinde resmi olarak kuruluş işlemleri tamamlanan ve ilimizde çalışmalarına başlayan Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği olarak ilimizde sosyal sorumluluk projesini planlayarak hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda derneğimize kayıtlı tekstil üreticilerimiz ile yaptığımız istişareler, Aksaray Valiliğimiz ve ATSO Başkanımız Ahmet Koçaş’ın da desteği ile projemizi tamamlamak bizlere mutluluk vermiştir. Sosyal sorumluluk projemize destek olan Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu’ya, ATSO Başkanımız Ahmet Koçaş’a ve tekstil üreticilerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir sosyal projeyi tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.
 

Proje kapsamında dernek üyelerimiz, Aksaray Valiliğimiz aracılığıyla Aksaray’daki KYK Yurtlarında kalan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize kıyafet desteği sağladılar. Aksaray’da daha önce buna benzer bir çalışmayı yine ATSO 3. Meslek Komitesi olarak bizler yapmıştık. Bu sefer daha kapsamlı bir şekilde hazırlayarak çok daha fazla öğrencilerimize ulaştırmaktan dolayı mutlu olduk. Buradan projemizi hayata geçirmeyi gönülden kabul eden ve destek veren Aksaray Tekstil Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği üyelerimize, Aksaray Valiliğimize ve ATSO Başkanımıza teşekkür ediyorum. Projemize katkı sağlamak isteyen, bu sosyal sorumlulukta bizim de bir payımız olsun demek isteyen tüm firmalarımıza kapımız sonuna kadar açık olup sosyal sorumluluk projemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri