Lale´ Kolejinden Bir İlk Daha

Lale´ Kolejinden Bir İlk Daha

Lale´ Kolejinden Bir İlk Daha

Aksaray´ın en prestijli eğitim kurumu olan Lale Okulları velileri rahatlatacak bir girişimde bulundu. Öğrencilerin, velilerin ve okulun servisle ilgili tüm sorunlarını çözmeyi ilke edinen Lale Eğitim Kurumları, Aksaray´da ilk ve tek olan ServisCell uygulamasını başlattı.

ServisCell sayesinde veli, öğrenci, okul, servis firması ve sürücülerin ihtiyaç duyduğu tüm çözümler bir arada sunuluyor.

ServisCell uygulamasını yükleyen veliler, kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yaparak, okul servisinden ihtiyacı olan anlık bilgileri alabiliyor. Aksaray´da bir ilk olan ve Lale Eğitim Kurumları tarafından velilerin hizmetine sunulan ServisCell´in kolay takip özelliği sayesinde veliler uygulamadaki harita üzerinden servis güzergahını takip edebilecek ve servis içerisini kamera sistemi ile çevrim içi izleyebilecekler.

Lale Eğitim Kurumları, ServisCell ile velileri belirsiz servis noktalarından, öğrencileri ise servis kaçırma ve soğuk hava gibi olumsuz koşullarda bekleme derdinden kurtaracak. Böylece veliler servis aracının çocukları eve bırakma ve evden alma saatlerinde aranmak istedikleri mesafeyi, sabah ve akşam olmak üzere ayrı ayrı belirleyebilecek.

ServisCell sahip olduğu sesli arama özelliğiyle de diğer servis takip çözümlerinden ayrılıyor. Okul servis aracının sabah ve akşam gelişleri sesli arama yoluyla bildiriliyor. Okul servis aracı okula vardığında ve okuldan çıkış yaptığında velilere, SMS yoluyla bildiriliyor. Veliler bildirim tercihlerini arama ve mesaj olarak ayrı ayrı belirleyebiliyor.

Teknolojinin nimetlerinden faydalanmayı bilen ve öğrencinin güvenliğini ön planda tutan Lale Eğitim Kurumları´nı tebrik ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Lale Kolejinden Daha
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri