LC Waikiki’den Aksaray’da 6.500 Çocuğa Anlamlı Hediye

LC Waikiki’den Aksaray’da 6.500 Çocuğa Anlamlı Hediye

LC Waikiki’den Aksaray’da 6.500 Çocuğa Anlamlı Hediye

 LC Waikiki’den Aksaray’da 6.500 Çocuğa Anlamlı Hediye

Vali Hamza Aydoğdu: ‘İyilik yapmak nasip işidir’

Aksaray’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen 6500 çocuğa LC Waikiki şirketi tarafından giyim yardımında bulunuldu. 

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak fabrikayla 5 bin kişiye istihdam sağlayacak olan LC Waikiki şirketi, Şehit Yavuz Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programla 6500 çocuğa giysi hediye etti.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özçer, değerleri ile yönetilen LC Waikiki’nin, yardımları daima en üst planda tutarak şirket karının yüzde 15’ini yardım işlerine aktardığını söyledi. 

Aksaray’da da böylesine anlamlı bir organizasyon yapıldığı için inanılmaz mutlu olduklarını belirten Özçer, “Çocuklarımıza daha güzel yaşamlar sunmak ve sizlere destek olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Aksaray’da yapacağımız yatırımla da istihdam ve yaşam olanakları oluşturacağız. Şirketimizin 50 bin çalışanı adına bütün çocuklarımıza üstün başarılar diliyorum” dedi. 

Programda konuşan Vali Hamza Aydoğdu ise Aksaray için anlamlı ve değerli bir gün yaşadıklarını aktararak, “Bizim kültürümüzde çok güzel kavramlar var. Vefa, diğergamlık, ganilik gibi. Nefsini başkalarının nefsi için feda etmek kolay değildir. Bir insan değerlerini koruyabiliyor, yaşayabiliyor, büyüyebiliyorsa Allah onun her zaman yolunu açıyor. Vermek çok kolay bir iş değil. Allah iyilik yapmayı herkese nasip etmez. İyilik yapmak bir nasip işidir. Cenabı Allah bize kısa süreli bir hayat vermiş. Bu hayatı bitirip gittikten sonra geriye kalan tek şey bıraktığımız hikayelerdir. İnsanların ruhunda ve kalbinde bıraktığımız izlerdir’ dedi.

Vali Aydoğdu LC Waikikinin Aksaray’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen toplam 6.500 çocuğa giyim yardımında bulunup, çocukları sevindirdiğini belirtti. 

LC Waikiki ailesine Aksaray’daki bütün çocuklar adına teşekkür eden Vali Aydoğdu, “Makamlar, mevkiler her şey gelip geçiyor. Unutmak bir nimettir. İnsan unutmasaydı yaşayamazdı. Sizin en değerli varlığınız anneniz, babanız ölüyor ve acı çekiyorsunuz, unutuyorsunuz. Ama insanoğlu ölünceye kadar kendine yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmuyor. Çocuklar siz elbiselerinizi en güzel şekilde giyip LC Waikiki ailesine de bize de dua ediniz. Bizim için en büyük mutluluk bu olur” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından hediye paketleri çocuklara teslim edildi. Vali Hamza Aydoğdu gösterdikleri duyarlılıktan ötürü LC Waikiki Yönetim Kurulu Üyesi Necip Özçer ile mimari proje yöneticisi Taner Çelikmez’e ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.



Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri