LGS Türkiye Birincisi Öğrencimiz Aksaray´ı Gururlandırdı

LGS Türkiye Birincisi Öğrencimiz Aksaray´ı Gururlandırdı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

BAŞKAN DİNÇER ? ?LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ AHMET BAHADIR ARAL KARDEŞİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM?

/resimler/2019-9/16/1242320098112.jpg


2018-2019 LGS (Liseye Geçiş Sınavında) 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Saadet Güney İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ahmet Bahadır Aral´ın bu büyük başarısı okulda düzenlenen törenle kutlandı. 

 

Saadet Güney Ortaokulunda düzenlenen ödül törenine, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar, okul idarecileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. 

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak 

? Sizlerin arasından çıkmış olan LGS sınavında Türkiye Birinciliğini kazanarak hepimizi gururlandıran Ahmet Bahadır Aral ağabeyinizi tebrik etmek için bu programa katıldık. Bahadır ağabeyiniz Türkiye birincisi olarak sizlere emsal teşkil edecek. Sizlerde onu örnek alacaksınız. Derslerinize ona göre çalışacaksınız. İnşallah bundan sonraki senelerde sizlerin içinden çıkan Türkiye birincileri için geleceğiz onu tebrik etmek için geleceğiz. Ben derslerinize çok iyi çalışmanızı öğretmenlerinizin ve ailelerinizin sözlerinden çıkmamanızı tavsiye ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum.  Ayrıca Türkiye Birincisi olan Ahmet Bahadır Aral kardeşimizin bu başarısında emeği geçen öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum.? şeklinde konuştu. 

 

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar´da yaptıkları konuşmalarda İmam Hatip Okullarının başarısına dikkat çekerek Türkiye Birincisi Ahmet Bahadır Aral´ı ve emeği geçenleri tebrik ettiler. 

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve ÖNDER Aksaray İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar elde ettiği Türkiye Birinciliği ile Aksaray´ı gururlandıran Ahmet Bahadır Aral´a çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını dilediler. Program, Şiirler ve müzik gösterisi ile sona erdi. 

 

/resimler/2019-9/16/1243002286094.jpg



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri