Lise öğrencisini tekme,tokat ve yumruklarla öldüresiye dövdü

Lise öğrencisini tekme,tokat ve yumruklarla öldüresiye dövdü

Tekme,tokat ve yumruklarla çocuğa saldırdı

Olay, 09.09.2021 tarihinde Aksaray’ın Sultanhanı İlçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Sultanhanı İlçesinde bulunan 1.Alaaddin Keykubat Lisesi 1. sınıfta eğitim öğretim gören 13 yaşındaki İsmail Samet Neşeli, öğle arasında markete giderken arkadaşı olan Sema B. (15) ile görüştü. Bu sırada okul arkadaşı Sema B. kendiyle birlikte arkadaşını cep telefonu ile görüntülemek istedi. Görüntülediği sırada durumu fark eden İsmail Samet Neşeli görüntüden çıkmak için arkasını dönüp giderken, Sema B. bu görüntüyü kendi sosyal medya hesabında yayınladı. Sosyal medyada kız kardeşi Sema B.’nin İsmail Samet Neşeli ile gören ağabey İsmet B. (31) sinirlenerek İsmail Samet Neşeli’nin arkadaşı olan Metehan T. (14)’yi aradı. Metehan T.’den İsmail Samet Neşeli’yi çağırmasını isteyen ağabey İsmet B. çocuğu okul bölgesine gelmesini isteyerek pusu kurdu. Arkadaşından aldığı telefonla hiçbir şeyden habersiz verilen adrese giden İsmail Samet Neşeli arkadaşıyla sohbet ederken bu sırada kızın ağabeyi olan İsmet B. araçla olay yerine geldi. Burada İsmail Samet Neşeli’ye yaklaşarak bir şeyler söyleyen ağabey daha sora tekme, tokat ve yumruklarla çocuğa saldırdı

 Yere yatırıp tekmeleyen ve daha sonra çocuğu kaldırıp duvara vurarak adeta öldüresiye döven ağabeyin tüm görüntüleri olay yerinde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansırken, olayı gören çevredeki vatandaşlar ve dayak yiyen çocuğun dayısı olan Ümit Çağlak (32) hemen müdahale ederek çocuğu ağabeyin elinden almaya çalıştı. Güçlükle çocuğu kurtarmak isteyen vatandaşlara da saldıran ağabey daha sonra aracına binerek olay yerinden ayrıldı. Dayısının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince İsmail Samet Neşeli İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan İsmail Samet Neşeli bir gün sonra taburcu edildi. Olayla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken, emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan ağabey serbest bırakıldı. 
Yaşadığı olayı anlatan İsmail Samet Neşeli, “Okulda bir tane arkadaşım var. Benden bir yaş büyük, bir üst sınıfa gidiyor. Öğle arası markete giderken benim yanıma geldi. İkimizin videosunu çekti. Ben bu videoyu görünce kaçtım. Sonra bu videoyu kendi sosyal medya hesabında paylaşmış. Benim hiçbir şeyden haberim yokken. Bunu ağabeyi görüyor. Sonra beni arkadaşım arayıp yanına çağırdı. Orada beni öldüresiye dövüyor. Dayım yetişti. Dayım yetişmeseydi belki şu an hayatta olamayabilirdim. Şimdi sürekli bizi tehdit ediyorlar. Bizim evimiz ve okulu etrafında dolanıyorlar. Sokağa çıktığımda korkuyorum. Sürekli rüyalarımda bağırarak kalkıyorum. Korkuyorum okula da gidemiyorum. Evden çıkamıyorum” dedi.
Annesi Hicran Neşeli (38) ise, “30 yaşındaki kocaman bir adam 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye dövdü. Benim kanıtım var, delilim var. Allah rızası için çocuğuma yapılan bu haksızlığı görsünler. Oysaki çocuğun hiçbir hatası yok. Bir vicdansız, 30 yaşındaki kocaman adam benim 14 yaşındaki çocuğumu öldüresiye dövdü. Belki de dayısı olmasaydı benim çocuğum hayatta olmayacaktı. Kim verecek cezasını? Kız kendisi videoyu çekiyor, adamın kendi kız kardeşi videoyu çekiyor, paylaşıyor, suçunu benim çocuğum çekiyor. Benim çocuğumun hiçbir suçu yokken öldüresiye dayak yiyor” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri