Mağdur aileyi hayırseverler yalnız bırakmadı

Mağdur aileyi hayırseverler yalnız bırakmadı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

MUHTARIN YARDIM ÇIĞLIĞI SES GETİRDİ, YARDIM ELLERİ UZANDI 
1 mayıs 2019 tarihinde Ağaçören ilçesi Camili köyü muhtarı Niyazi Şahan Afganistan uyruklu  mağdur  bir aileye yardım çağrısında bulunmuş,  Haber sitemiz,Aksaray yerel medyası ve kanal 7 ye bağlı Haber 7 manşetlerinde   yer verilmişti. Haberlerin ardından mağdur aile adına açılan  hesaplara yurt içi ve yurt dışından  çığ gibi yardım yağdı.
Yardımlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren  Camili Köyü muhtarı Niyazi ŞAHAN gereğinden fazla yardım geldi Tüm Türkiye´den ve yurt dışından yapılan yardımlar hastaya ilaç oldu dedi.
 Gözleri yaş dolan muhtar Yardım severlere ve  Aksaray´ın asil  medyasına  teşekkür ederim dedi . Daha fazla paraya ihtiyaç olmadığından Yardım toplamayı durdurduk dedi.
Yardım çağrısından sonra çıkan haberde Afganistan´dan Türkiye´ye göç ederek,Aksaray ili Ağaçören ilçesi Camili köyüne yerleşerek hayatlarını devam ettiren aile kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor diye yardım çağrısı yapılmıştı . Baba Hacı Mahmut Hacı zade Afganistan´dan Türkiye´ye eşi ve 7 çocuğuyla göç ederek, Ağaçören ilçesi Camili köyünde, inşaatlarda çalışarak yaşamlarını devam ettiriyordu. 
Köy sakinlerinin de desteğiyle geçimlerini sağlayan ailenin düzeni 5 yaşındaki çocukları Safiye´nin kolon kanseri hastalığına yakalanmasıyla bir anda alt üst oldu. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 5 yaşındaki safiye 15 günlük tedavinin ardından 2 kez bağırsak ameliyatı geçirmişti kolon kanseri teşhisi konulan hastaya yardım elleri zamanında yetişmiş oldu


Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri