25.3° / 11.2°

Marka Zirvesi’nde ‘yapay zekâ çağında yaratıcılık’ konuşuldu

Marka Zirvesi’nde ‘yapay zekâ çağında yaratıcılık’ konuşuldu

Marka Zirvesi’nde ‘yapay zekâ çağında yaratıcılık’ konuşuldu
Tarih: 23.12.2024 17:15 Güncelleme: 23.12.2024 17:15

İSTANBUL, (DHA) – İSTANBUL Kent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, Marka Zirvesi ve Marka Fabrikası etkinliği gerçekleştirdi. Üniversitenin Kağıthane yerleşkesinde düzenlenen organizasyonda yapay zekâ çağında markaların stratejik yolculukları ele alındı.

Etkinliğin açılış konuşmasını İstanbul Kent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasret Çomak yaptı. Çomak, yapay zekânın pazarlama dünyasındaki etkilerinden bahsederek, bu tür etkinliklerin öğrenciler ve sektör profesyonelleri için bir köprü görevi gördüğünü ifade etti.

İstanbul Kent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Duygu Aydın Aslaner’in koordinatörlüğünde, 4’üncü sınıf öğrencilerinin katkılarıyla gerçekleşen Marka Zirvesi, bu yıl ‘Yapay Zekâ Çağında Markaların Stratejik Yaklaşımları’ temasıyla düzenlendi. Yoğun ilgi gören etkinlikte katılımcılar ve sektör temsilcileri markaların geleceğine dair fikir alışverişinde bulundu.

Ulusal ve uluslararası şirketlerden yöneticilerin bir araya geldiği zirvede, yapay zekâ odaklı iletişim stratejileri sektör profesyonelleri tarafından derinlemesine ele alındı. Konuşmacılar arasında Redbull Dijital Pazarlama Yöneticisi Kemal Çifci, EVYAP Dijital Pazarlama Müdürü Merve Erkaya, EVYAP Pazarlama Müdürü Beste Kaya, Leap Hub Inc. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dilara Savaşçı Yazıcı, Leap Hub Inc. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve COO Emine Göksu, Leap Hub Inc. Global SEO Direktörü Çağatay Yazıcı, Pladis Türkiye /Ülker Ücretlendirme, Yan Haklar ve Dijitalizasyon İnsan Kaynakları Direktörü Kenan Kayhan ve Arzum Küçük Ev Aletleri Marka İletişim Yöneticisi Cevdet Yanalak yer aldı.

Zirveyle eş zamanlı olarak düzenlenen Marka Fabrikası, 4’üncü sınıf öğrencilerinin yaratıcı projelerini sergilediği bir platform oldu. İstanbul Konferans Salonu’nun fuaye alanında gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler geliştirdikleri markaları tanıtarak sektör profesyonellerinden geri bildirim alma fırsatı yakaladı.

‘TEORİ VE PRATİĞİ BİRLEŞTİREREK GELECEĞİN MARKA PROFESYONELLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ’

Etkinlik sonrası açıklama yapan Doç. Dr. Duygu Aydın Aslaner, şunları söyledi:

“Marka Zirvesi ve Marka Fabrikası, öğrencilerimizin sadece teorik bilgilerini pratiğe dökebilecekleri değil, aynı zamanda sektörle güçlü bağlar kurabilecekleri önemli bir platform oldu. Bugün burada sergilenen projeler, öğrencilerimizin gelecekte marka dünyasında nasıl bir fark yaratacaklarının açık bir göstergesi.”

Etkinlik sonunda, İstanbul Kent Üniversitesi İİSBF Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Elif Çağlı Kaynak, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. A. İlkay Ceyhan ve Dr. Öğretim Üyesi Cansu Arısoy Gedik, konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

  • BIST 100

    10189%1,08
  • DOLAR

    39,89% 0,29
  • EURO

    47,05% -0,07
  • GRAM ALTIN

    4308,01% 0,32
  • Ç. ALTIN

    6823,45% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Sakarya'da taş ocağı gerginliği
Ödemiş'teki orman yangını 2'nci gününde: 1 ölü (4)
Ödemiş'teki orman yangını 2'nci gününde: 1 ölü / Ek fotoğraflar
Aydın'da tarım arazisinde yangın (2)
Bacanağı ve baldızından 'Bize çarpmadan önce tehdit etti' iddiası
Bursa'da ağaçlık alanda çıkan yangın söndürüldü
Alanyaspor, Maestro ile 4 yıllık sözleşme imzaladı / Görüntü eklendi
Bakan Kacır: Yeşil dönüşüme öncülük edecek projelere 2 milyon TL destek verec...
Adana'da orman yangını
Çarptığı 2 öğrenciden birinin ölümüne diğerinin yaralanmasına neden olan sürü...
İletişim Başkanlığı: Son 1 haftada 576 orman yangını çıktı
Bakan Kurum: Önümüzdeki hafta hava sıcaklıkları ciddi artış gösterecek
Ters yönde ilerleyen otomobil ile kamyon çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı
İzmir'deki orman yangını 2'nci gününde (5)
TIR’ın çarptığı motosikletin sürücüsü, yaşam mücadelesini kaybetti

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

İletişim Başkanlığı: Son 1 haftada 576 orman yangını çıktı

Bakan Kurum: Önümüzdeki hafta hava sıcaklıkları ciddi artış gösterecek

Ters yönde ilerleyen otomobil ile kamyon çarpıştı: 3 ölü, 2 yaralı

İzmir'deki orman yangını 2'nci gününde (5)

TIR’ın çarptığı motosikletin sürücüsü, yaşam mücadelesini kaybetti

Polisten uyuşturucu kaçakçılığı tatbikatı

Düzce- Hafriyat kamyonunun çarptığı otomobilden fırlayan Enes öldü /Video eklendi

Emine Erdoğan, Vatikan’da ‘Kardeşlik Temelli Ekonomi: Etik Çok Taraflılık’ konferansına ...

Antalya'da çalılıkta çıkan yangın ormana sıçradı /video eklendi

Muğla'da orman yangını (2)

Putin: Bugün telefonda Trump'la konuşacağım

Genelkurmay Başkanı Gürak, Bulgaristan Askeri Ataşeliği’ni ziyaret etti

İstanbul- Bayrampaşa'da iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

DEM Parti Sözcüsü Doğan: Öcalan'dan birkaç gün içinde açıklama bekliyoruz

Muğla'da orman yangını

Van’da 97 kilo skunk ele geçirildi

Giresun'da denize girmek 2 gün yasaklandı

İzmir - Tapu dairesinde dublörlü satış oyununa suçüstü / Ek görüntü

Beyin ölümü gerçekleşen hastanın organları umut oldu

Mersin'de orman yangını

Elektrik telinde akıma kapılan karga, tarlada yangına neden oldu