Marketten aldığı ekmeğin içinden vida çıktı

Marketten aldığı ekmeğin içinden vida çıktı

Aksaray'da  Ahmet T. geçtiğimiz gün bir market zincirinin Paşacık şubesinden ekmek aldı.

Ailesi ile kahvaltı için  sofraya oturan Ahmet T. ekmeği  böldüğünde neye uğradığı şaşırdı. Ekmeğin  içinde vida olduğunu fark eden Ahmet T.hayrete düştü.

Ekmeğin   içinden çıkan vidayı fotoğraflayan Ahmet T., ekmeği satın aldığı market zincirinin şubesine giderek yaşanan durumla alakalı şikayetini dile getirdi.Şikayet üzerine market yetkilisi  ise ekmekleri imal eden fırınla iletişime geçip konunun yakın takipçisi olacağını ifade ederek üzgün olduğunu belirtti.Şikayet formu dolduran Ahmet T. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünüde arayarak ekmek fırınını şikayet etti.İl Tarım ve Orman Müdürlüğü konunun takipçisi olacağını ifade etti.

Ahmet T.yaptığı açıklamada;"Koronavirüs salgını sebebiylede sağlık ve temizlik konusunda daha dikkatli davranılması gereken bu günlerde halkın sağlığı ile oynanılması ve dikkatli davranılmaması üzücü bir durumdur. Hal böyleyken pandemi döneminde zaten tedirgin olan halkın güvenini sarsmaktadır. Bu konuda gerekli denetimlerin yapılmasını ve tedbirlerin alınmasını yetkililerden rica ediyoruz."dedi.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri