Mehmet Akbulut: Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun!

Mehmet Akbulut: Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun!

Mehmet Akbulut: Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun!

1915 Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanı Mehmet Akbulut 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akbulut yaptığı açıklamada,"Türk tarihinin en şanlı zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferinin 109’ncu  yıldönümü bu özel gün, Çanakkale Zaferi'nin anıldığı ve vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ettiğimiz bir gündür.

Bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakârlıklarla bir kez daha teyit edildiği Çanakkale zaferi azmin ve imanın teknolojiye karşı galip geldiği, tarihte eşine çok az rastlanan kahramanlık destanlarındandır.

Onların kahramanlığı, sadece geçmişin bir hikayesi değil; aynı zamanda geleceğimize ışık tutan bir mirastır.
Şehitlerimizin hatırasına olan bu minnet borcumuzu, vatanımıza ve bayrağımıza daha çok  sahip çıkarak ödeyebiliriz.

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.
Cennet vatanın kutsal şehitleri, ruhunuz şad olsun!

Bizler millet olma bilinciyle, en güç koşullarda bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten sağlam bir bilinç ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurumuzu her daim canlı tutacak ve yücelteceğiz.

 Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’ ncu yıldönümünde başta
Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

D. Mehmet AKBULUT 
1915 Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanı



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri