Mehmet Kahraman'ın yeni romanı 'Son Kahraman' kitapseverlerle buluştu

Mehmet Kahraman

Aksaray'lı Eğitimci Yazarımız Mehmet Kahraman'ın kaleme aldığı, teröristlerin şehit ettiği Eren Bülbül'ün romanı okurlarıyla buluştu.
Türkiye genelinde büyük bir merakla beklenen bu romanın filmi için başta Ankara Özel Harekat müdürü Eraslan bey ve diğer kamu yöneticilerinin destekleri için teşekkür eden yazar Mehmet Kahraman bu romanla gençlerimiz için  rol model olacak şehit "Onbeşliler" i yazmaya devam ettiğini belirtti.
Çok yakında Yasin Börü'nün Son Kurban, Aksaray'lı şehit Özel Harekat Müdürü Ali Er'in  Son Kızılelma isimli romanlarını kaleme aldığını, Eğitimci yazarlık sorumluluğu gereği hem eğitim eserleri sunmak hem de Aksaray'ı kültür sanat platformunda üst seviyede temsil etmek istediğini söyledi.Çok yakında Aksaray'ın seçkin kitabevlerinde imza günlerinin başlayacağını ve Aksaray'lı hemşehrilerimizi imza günlerine davet etti. Ulusal TV kanallarında Şehit Eren Bülbül'ün romanını anlatarak bu romanın filmi için devlet büyüklerinin desteğini beklediğini söyleyen yazar Kahraman kültürel etkinliklerine ara vermeden devam edeceğini belirtti.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri