MHP Teşkilat Başkanları Şehit Aileleri Derneğini Ziyaret Etti

MHP Teşkilat Başkanları Şehit Aileleri Derneğini Ziyaret Etti

aksaray haberleri | aksarayhaber68

MHP AKSARAY VE ÜLKÜ OCAKLARI AKSARAY TEŞKİLAT BAŞKANLARINDAN ŞEHİT AİLELERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİMİZE ZİYARET!
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Sayın Ramazan Kaşlı ve Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı Sayın Ali Akbulut, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Koçak Beyi makamında ziyaret ettiler.
 
İl Başkanı Sayın Ramazan Kaşlı geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurul kongresini yaparak tek liste halinde girilen seçimde güven tazeleyen Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hüseyin Koçak´a ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
Bu önemli ziyarette İl Başkanı Ramazan Kaşlı yaptığı açıklamada:
´´Güven tazeleyen Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve yönetimini ziyaret edip hayırlı olsun dedik, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.Derneğimiz, bu ülkenin vatan olması uğruna hayatlarını kaybeden şehit ailelerimizi temsilen görev yapıyorlar.Onların her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında devletimiz ile ailelerimiz arasında bir köprü vazifesi icra ediyorlar. Bugüne kadar çok başarılı işler yaptılar. Bizde şehit yakınlarının her zaman yanlarındayız. Parti olarak derneğimizin, şehit ailelerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.´´ dedi
 
Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak Beyde yaptığı açıklamada:
"Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurul kongremizi yaptık.Böyle Şerefli bir görevi üstlenmiş olmak bizlere gurur veriyor Her zaman şehit ailelerimizin yanında onlara hizmet etmek bizlerin başlıca görevidir. Sizlere derneğimizin, şehit ailelerimizin her zaman yanında ve destekçi olduğunuz için şahsım ve yönetimim adına çok teşekkür ediyorum"dedi.

 



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri