MHP Aksaray İl Teşkilatı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına Katıldı

MHP Aksaray İl Teşkilatı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına Katıldı

MHP Aksaray İl Teşkilatı Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına Katıldı

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ(MHP) AKSARAY İL TEŞKİLATI KONYA'DA YAPILAN GENİŞLETİLMİŞ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Burhanettin KARATAŞ yaptığı açıklamada;

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Teşkilatı olarak MHP Genel Merkezi'mizin ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla Konya’da düzenlediği Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısına katıldık.

 

 

Cumhur İttifakını Genelden Yerele iktidarla taçlandırmak inancıyla Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kalaycı’nın başkanlığında, Milletvekillerimiz, MYK Üyelerimiz, Konya, Adana, Antalya, Aksaray, Mersin, Isparta ve Karaman İl ve İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kaçep Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Ülkü Ocakları İl-İlçe Başkanlarımız, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcileri ve Türkav İl Temsilcileri ve Yöneticilerinin iştirakı ile düzenlenen toplantıda, Genel Başkanımız,  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin engin siyasi tecrübesi doğrultusunda hazırladığı, Partimizin 31 Mart Vizyon ve Misyonu hususu, iç ve dış politikalar, 17 Mart 2024 yılında yapılacak Büyük Kurultayımız ve önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili bilgiler edindik.

 

 

Türk asrı ve Türkiye Yüzyılı başlamıştır. Ülkemiz ve ülkümüz yolunda Cumhur İttifakı olarak hizmet etmeye, hak ve hakikat yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz. 

Rabbimiz birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah. 

Bu önemli toplantıya katılarak şereflendiren ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakışan disiplin ile birlik ve beraberliği gösteren teşkilatımızın her kademesinde görev alan birbirinden değerli dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aksaray'lı hemşerilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri