MHP Aksaray’ın her köşesinde büyük bir teveccühle karşılanıyor

MHP Aksaray’ın her köşesinde büyük bir teveccühle karşılanıyor

MHP Aksaray’ın her köşesinde büyük bir teveccühle karşılanıyor

MHP Aksaray’ın her köşesinde büyük bir teveccühle karşılanıyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray teşkilatı Aksaray’ı karış karış geziyor.

Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı ilçelerde seçim çalışmalarını yürütürken, Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve hizmet ekibi merkezde, il genel meclis üyesi adayları köylerde ‘Çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız’ sloganıyla seçim çalışmalarını yoğun tempo sürdürüyor.

 

 

AKSARAY HALKININ GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

 

Merkezden ilçelere, beldelerden köylere MHP’ye büyük bir ilgi olduğunu söyleyen Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak adına yoğun tempoda çalışıyoruz. Özellikle son dönemde artan bu yoğun ilgi Aksaray halkının tereddütsüz sığınabileceği limanın MHP kadroları olduğunu gösteriyor. Merkezde İrfan başkanım nereyi ziyaret etse kalabalık kitleler halinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bizler ilçelerde halkımızın yoğun ilgisiyle karşılanıyoruz. İl genel meclis üyelerimiz gittikleri her köyümüzde coşkuyla karşılanıyor. İnşallah halkımızın bu desteğiyle Aksaray’da tarihi bir zafer yazacağız. Bize destek veren hemşehrilerimizin bu güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katacağız” dedi.

 

 

HEP BİRLİKTE ŞEHRİMİZE YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ

 

Aksaray’da adım atmadık cadde ve sokak bırakmayacaklarını, temas etmedikleri kimsenin kalmayacağını vurgulayan Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak; “Gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh samimiyetten, muhabbetten. Biz yapamayacağımız hiçbir şeyi söylemiyoruz. Altyapı sorunlarından trafik sıkışıklığına, çevre düzenlemesinden sosyal yaşam alanlarının artırılmasına, kültür ve turizmden sağlık alanına, emeklimizden gençlerimize kadar birçok konuda geliştirdiğimiz projeleri anlatıyoruz. Halkımızın sorunlarına kulak veriyor ve çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Ekonomik anlamda zor durumda olan hemşehrilerimizin dertlerine deva olmanın gayretinde olduğumuzu ve bu noktada yapacağımız çalışmaları aktarıyoruz. Biz samimiyiz, halkımız samimi. Aksaray’ımızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız ve bundan hiç kimsenin zerre tereddüdü yok. Bu güveni boşa çıkarmayacağız. 31 Mart gecesi halkımızın vereceği bu büyük desteğe layık olmak için zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Tüm Aksaray halkıyla kenetlenerek, kafa kafaya vererek şehrimize yeni bir soluk getireceğiz” diye konuştu.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri