MHP MYK Üyesi Duygulu “Bu Okuldan Geleceğin Doktor, Mühendis, Hakim Ve Savcıları Çıkacak”

MHP MYK Üyesi Duygulu “Bu Okuldan Geleceğin Doktor, Mühendis, Hakim Ve Savcıları Çıkacak”

Devlet Bahçeli'nin emanetine sahip çıkıyorlar

“BU OKULDAN GELECEĞİN DOKTOR, MÜHENDİS, HAKİM VE SAVCILARI ÇIKACAK”

“DEVLET BAHÇELİ’NİN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORLAR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Mehmet Duygulu beraberindeki katılımcılar ile birlikte Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yaptırılan Dikmen Köyündeki Oğuz Ata İlkokulunu ziyaret etti.


MHP MYK Üyesi Mehmet Duygulu öğrencileri bir araya gelirken, okul müdürü Yasin Baylak’tan okul hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında kısa bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Mehmet Duygulu; “Sılayı rahim yapmak için memleketimiz olan Aksaray’a geldik. Kendi memleketimiz olan Aksaray’da olmaktan onur, gurur ve şeref duyuyorum. Genç nesiller inşallah burada bulundukları sürece kaliteli bir eğitimle yetiştirilirse bunlarda doktor mühendis hakim savcı olacaklar. Burası bizim genel başkanımızın bir hediyesidir. Arzu ediyoruz ki genel başkanımızın hediyesine layık bir eğitim sürecinde kendilerini yetiştirirler başarılı bir eğitim süreci geçirirler, bizlerde elimizden geldiğince destek olamaya gayret edeceğiz. Bu süreçte destek ve gayretlerimiz devam edecek” dedi.
“Okulun İhtiyaçlarına Desteğimiz Sürecek”
MHP Eski İl Başkanı Op. Dr. Rıfkı Karabatak;  MHP) MYK Üyesi Mehmet Duygulu beyle birlikte Oğuz Ata İlkokulu öğrencilerimizin yeni yıl eğitim öğretim heyecanına bizlerde ortak olduk. Onların ayakkabı, mont, forma ihtiyaçlarını karşılayarak destek ve katkı sağlamak istedik. Oğuz Ata İlkokulu bizim için özelliği olan bir okulumuz. Bu okulun temelinin atılmasında kurdelesinin kesilmesinde dönemin il başkanıydım. Bu okul genel başkanımızın talimatlarıyla Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yaptırılmıştır. Dolaysıyla bizim için ayrı bir anlam ifade etmektedir. Yapmış olduğumuz desteklerle öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olduk. Bundan sonraki dönemde de okulumuzun ihtiyaçlarına destek olma konusunda elimizden gelen desteği sağlayacağız. bu okuldan mezun olup üniversite kazanan öğrencilerimize her türlü desteği vereceğiz. Bu okulun Türkiye’mize hayırlı evlatlar yetiştirileceğinden hiç şüphem yoktur. Allah devletimize milletimize zeval vermesin” dedi. 
Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Mehmet Duygulu, MHP Eski İl Başkanı Rıfkı Karabatak, MHP Eski Belediye Meclis Üyesi Kürşat Kayabaşı, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Hasan Hüseyin Ünver,  MHP Eski İl Başkan Vekili İş İnsanı Serkan Gürses, MHP Eski Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz ve Mimar Oğuz Kaan Aktaş katıldı.

Haber: Harun Atalay

 



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri