Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır'a sevgi seli

Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır

"Aksaray 14 Mayıs'ta Hakkını Teslim Edecektir"

 


MİLLET İTTİFAKI MİLLETVEKİLİ ADAYI TURAN YALDIR’A SEVGİ SELİ

"Aksaray 14 Mayıs'ta Hakkını Teslim Edecektir"

 

14 Mayıs'ta yapılacak olan 28’inci Dönem Milletvekili  Genel Seçimlerinin çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden  Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır, programlar kapsamında saha çalışmalarına Ereğlikapı  Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde devam etti.

 


"Aksaray'a yakışanı yapacağız, birlikte kazanacağız " ilkesi ile Aksaray merkez, köy,kasaba, belde ve ilçelerde ardı ardına ziyaretler gerçekleştiren, seçmenle buluşmalarında  sorunları dinleyen, tüm toplumsal kesimlerin taleplerini  alan  Turan Yaldır, adım attığı her yerde sevgiyle karşılanıyor. 
Seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret ederek esnafları selamlayan Yaldır, işyerleri ve sokaktaki vatandaşların sıcak ve  samimi ilgisiyle karşılaştı. Esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Yaldır, vatandaşlarla arasında geçen diyaloglarda duygusal anlar yaşadı.

 


"Aksaray 14 Mayıs'ta Hakkını Teslim Edecektir"


Turan Yaldır'ı karşısında gören Aksaraylı vatandaşlar, " Seni ne çok özlemiştik. Artık bu düzenin değişmesini istiyoruz. Aksaray'ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Sana haksızlık yapıldı, Aksaray halkı 14 Mayıs'ta hakkını teslim edecektir." ifadeleri ile sevgi ve desteklerini dile getiren söylemlerde bulundular.  
8 Yıl Aradan Sonra Yeniden Selfie  Çekindiler .


Yıllar sonra aynı kişiyle, aynı pozla fotoğraf verdi.


Bir işyerinde karşılaştığı  hanımefendi ile sohbet eden Turan Yaldır, 8 Yıl öncesine gitti.  Turan Yaldır'ı karşısında gören hanımefendi, telefonundan  Turan Yaldır ile   2015 Genel Seçimleri  milletvekili adaylık çalışmaları esnasında birlikte çekindikleri selfie göstererek  tekrar karşılaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

" Sizinle çekindiğim bu fotoğrafı 8 Yıldır saklıyorum. 2015 Yılında size inanarak sandığa gittik. Tarih tekerrürden ibaret, o zaman sizi meclise gönderen Aksaraylılar, 14 Mayıs'ta  yarım kalan hikayenizi tamamlamanıza destek olacaktır. Siz yeniden Aksaray'ın vekili olacaksınız." sözleriyle Turan Yaldır ile yine aynı pozu vererek selfie çekindiler.


Kendisine gösterilen teveccühe çok teşekkür eden Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır,  duygusal anlar yaşadı.

 

 

"Maşımızı Çektik Eve Gitmeden Cüzdanımız Boşalıyor"


Atatürk Caddesi'nde işyeri  ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayı Turan Yaldır, cadde üzerinde bankamatikten para çeken vatandaşlarla hayat pahalılığı üzerine sohbet etti. Hayat pahalılığı üzerinden açılan sohbette ilginç diyaloglar yaşandı.  Türk Lirasının her geçen gün eridiğini söyleyen vatandaşlar, "Paramızda rakamlar büyüdü alım gücümüz düştü. Bugün ay başı, gördüğünüz gibi maaşımızı çekiyoruz ama eve gitmeden bitiyor, böyle nereye kadar devam edeceğiz bilemiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 

"Seni Çok Özlemiştik"

Turan Yaldır ile karşılaşan bir başka  vatandaşta, "Seni ne çok bekledik. Ne çok özlemişiz. Allah'ım seni korusun sizin gibi genç milletvekillerimiz Aksaray'a layık olduğu hizmeti getirecektir. Ankara'ya gidince Aksaray'ı unutanlardan olmayacağınıza inancım tam. Milletvekili adayı olduğunu duyduğum günden buyana seni görmek istiyordum şimdi karşımdasın Millet ittifakının  14 Mayıs'ta seçimlerden galip çıkacağına inancımız tam" dedi.
Sevgi seli ve duygusal anlar içerisinde Ereğlikapı Mahallesi Atatürk  Caddesi üzerinde ziyaretlerini tamamlayan Millet İttifakı Milletvekili Adayı Turan Yaldır'a   İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve Millet İttifakı yöneticileri eşlik etti.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri