Milletvekili Kaşlı,örnek bir Milletvekili profili ortaya koyuyor

Milletvekili Kaşlı,örnek bir Milletvekili profili ortaya koyuyor

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Bu milletvekili bir başka çalışıyor...Milletvekilli Kaşlı gün içerisinde onlarca ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların gönlünde deyim yerindeyse adeta taht kuruyor.Ziyaret ettiği herkesten destek alıyor ve gönüllerde yer buluyor.MHP Aksaray  Milletvekili Ramazan Kaşlı yaptığı ziyaretlerde halktan büyük teveccüh görüyor.
Aksaray´da 24 Haziran seçimleri için en çok çalışan adaylardan olan Kaşlı, Aksaray´ı karış karış gezip vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyerek,Aksaray´da alışık olunmayan bir Milletvekili profili ortaya koyuyor.

Vatandaşların büyük bir teveccüh gösterdiği MHP´li vekil Kaşlı, konuşup,sohbet ettiği her vatandaştan da oy sözü alıyor. 
MHP Aksaray Milletvekili Kaşlı, "  Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların teveccühünden çok mutlu oluyoruz. Belediye Başkanlığı seçimlerinde de vatandaşların MHP´nin gücünü artıracağını gözlemliyoruz. MHP Türk milletinin değerlerinin bekçisi ve sigortasıdır. Türkiye´ye bakışı önce ülkem, sonra partim, sonra da ben anlayışıdır. MHP Türkiye için gerekli, mecburi ve zaruridir.  Güçlü MHP güçlü Türkiye demektir" dedi.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri