Milletvekili Muharrem İnce Aksaray´da | aksaray haber | aksarayhaber68

Milletvekili Muharrem İnce Aksaray´da | aksaray haber | aksarayhaber68

Aksaray Merkez Yeşiltepe Beldesine gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Yeşiltepe Belediyesi tarafından yaptırılan Belediye Düğün Salonu açılışını gerçekleştirdi

CHP´lilerin ve Yeşiltepe´lilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programa, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, CHP Parti Meclis Üyesi Hakkı Akalın, CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak, Merkez İlçe Başkanı Nazife Küçük, Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik, Taşpınar Belde Belediye Başkanı Cihan Yüksel ve davetliler katıldı.

Yeşiltepe Belediye Düğün Salonu açılışının ardından programın açılış konuşmasını Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik yaptı. Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Çelik; ?2014 yılında yola çıktığımızda 3 buçuk Trilyon borç ile devir aldığımız, malları haciz edimleş, esnafların ürün vermediği çok bitkin bir belediyeyi teslim almak için yola çıktığımızda ?Yaşanabilir Yeşiltepe´ için neler yapabiliriz diye çıktığımız yolda sizler bana umut oldunuz ve destek verdiniz. Bugün ise 3 buçuk Trilyonluk bir belediyenin borçları ödenmiş, yolları kilitli taş parkeler ile yapılan Yeşiltepe için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerle birlikte de bu çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi.

Açılış konuşmasının ardından söz alan CHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Koçak; ?2014 yılında Tahsin Başkan Yeşiltepe Belediye Başkanlığına seçildikten sonra Başkanı kutlamak için buraya geldiğimizde, adı Yeşiltepe olan bu beldemizin yeşili yoktu, yolları toz toprak içerisinde iken şimdi Yeşiltepe Tahsin Başkan ile daha yeşil ve daha güzel. Tahsin Başkan´ın bu çalışmalarının da devam edeceğini biliyoruz? ifadesine yer verdi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise, Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik´in çalışmalarını takdir ederek; ?Kısıtlı bütçeler ile çıkılan yolda bu düğün salonunu beldesine kazandırdığı için Tahsin Başkanı tebrik ediyorum. Ayrıca ücresiz olması da bir başka takdirliktir? dedi.

?Milliyetçiliği Ayak Altına Alanlarla, Milliyetçiler Kol Kola Gezecek?

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce AKP ile MHP arasındaki ittifakı eleştirerek şu ifadelere yer verdi; ?Bu günlerde bir İttifaktır gidiyor. Adına da Cumhur İttifakı koydular. Cumhursuz bir Cumhur İttifakı olamaz. Bu ittifak üçü bir arada ittifakı olur. AKP, MHP, YSK ittifakıdır. 26 Maddelik kanun ve 3´te biri YSK ile alâkalı. %10´un altında oy alan siyasi parti seçim barajına takılarak meclise giremezken, bu getirilen yasa ile İttifak yapan parti %3 bile alsa meclise girebiliyor. Burada ahlâk, samimiyet var mı? Bunun adı Tayyip Erdoğan; ?Beni Başkan Seçin.´Bahçeli ise; ?Beni Meclise Girdirin´ diyor. Bu ittifaka önce MHP´liler karşı çıkmalı. Bu İttifak %10 baraj korkusuna, %3 ile barajı atlamak ittifakıdır.

Bunların derdi Türkiye değil. Bunların derdi Türkiye´nin bekası da değil. Bunların tek derdi var, o´da kendi gelecekleridir. ?Ben yanlış işler yaptım. Benim partim baraj altında kalacak. Beni kurtar´ diyen Bahçeli´yi kurtarmak için ?Bir İttifak yasası hazırlatarak kurtarırım seni. Ama sen de beni destekleyeceksin´ diyor Tayyip Erdoğan. Ancak 2´si de beceremeyince YSK´yı da katarak 3´lü bir ittifak yapıyorlar. Yani; Milliyetçiliği ayakaltına alanlarla, milliyetçiler kol kola gezecek.?

?Her Seçim Öncesi Bir İDAM!!!?

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce son günlerde tartışılan idam konusunda ise şu açıklamaları yaptı; ?Bugünlerde televizyon, gazete, internet sitelerinde hergün bir sapık, bir manyak ve toplumun kabul etmeyeceği ahlâk dışı haberler görüyoruz. Bugünlerde de gündemde yok idam edelim mi? Yok hadım edelim mi? Tartışmaları sürüyor. Çocuklarımıza sapık bir ruh dadanmış, toplumun psikolojisi bozulmuş, idam mı? Hadım mı? Tartışmalarını sürdürüyoruz. Toplumun kabul etmediği ahlâk dışı olaylarda; 1- O´nu caydırıcı bir ceza verilmekte. 2- Suçun tekrarını önlemek gereklidir. Bunları psikologların, bilim insanların tartışması yerine buradan oy devşirmeye çalışıyorlar. Yıllardır bir seçim yaklaşınca bir İDAM tartışması yer alırken, seçim geçince ise İDAM kelimesi unutuluyor.?

?Ha Yunan Galip Gelmiş, Ha Bunlar İktidar Olmuş Ne Fark Ediyor ki??

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; ?Atatürk´e hakaret eden, ?Keşke Yunan Galip Gelseydi´ diyen birini gidip hastanede ziyaret ederek o´na değer veriyorsun. O çocuklarımıza dadanan sapık ruhlulara değer veriyorsunuz. Atatürk´e, Atatürk´ün annesine küfür edenlere değer veren bir iktidar mensupları var. ?Keşke Yunan Galip Gelseydi´ diyen birini gidip ziyaretine Cumhurbaşkanı gidiyor. Yetmedi Meclis Başkanı gidiyor. Peki; ?Yunan Galip Gelseydi´ ne olacaktı bir düşünelim. Tabelalardan Türk ibaresini, TC yazılarını indirecekler, İstiklâl Marşı ve Andımız yasaklanacak, Ziraat Bankasının ambleminden TC´yi sileceklerdi. Geriye de zaten bir şey kalmadı ki. Zaten bunları da AKP yaptı. Ha Yunan Galip Gelmiş, ha bunlar iktidarda kalmış. Ne fark ediyor ki?? dedi.

?Bunlar; Nankör Miras Yediler?

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; ?15 yılda 121 kuruluştaki kamu payları satıldı. Telekom´da,Tüpraş´da, Petkim´de, Sümerbank´ta. 11 Liman satıldı, 90 elektrik santrali satıldı, 41 işletme, 4085 taşınmaz, 37 maden sahası, 6 808 makine, 155 isim hakkı, araç muayene istasyonları satıldı. 15 yılda bu Fakir Milletin, tırnakları ile kaza kaza kazandıkları bu malları tam 60 Milyar Dolarlık ile sattılar. Bunlar ?Nankör Miras Yedi´ hani bir çalışkan bir baba ömür boyu çalışır, mal mülk elde eder de, sonra bir hayırsız evlat gelir o babanın mallarını satar ve sonradan mallar bitince de sanki; bir çivi mi çaktınız der. Hani birisi diyor ya; ?bir çivi mi çaktınız´ diye. Bu sattığın mallar ile ?Nankör Miras Yedileri´ millet olarak hep birlikte kovalayacağız. Onlar MHP ile YSK ile ittifak yapsın. Bizler Millet ile ittifak yapacağız ve 2019´da bunları yeneceğiz? dedi.

?Halk Geçmediği Köprünün, Uçmadığı Uçağın, Tedavi Görmediği Hastanenin Parasını Veriyor?

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; ?2002 yılında çiftçilerin banka borcu 5 Milyar Lira idi. Bugün çiftçinin banka borcu 17 kat artarak 85 Milyar oldu. 1 kilo ekmek 2002´de 1 Lira iken bugün 1 kilo ekmek 4 kat artarak 4 Lira olurken, buğdayın fiyatı ise 2 kat artmış. Bu işte bir terslik yok mu? Bu işte köylü zarar ediyor demektir. Bu işte çiftçi zarar ediyor demektir. Durum böyle iken yeni yapılan köprüde geçmeyen çiftçi bile para veriyor. Yeni yapılan hastanelerde çiftçi muayene olmadan parasını ödüyor. Yeni açılan havaalanlarına çiftçi uçağa binmemesine rağmen parasını ödüyor. Çünkü iktidar mensupları buraları yaptıran firmalara taahhüt verdi. Ve bu paralar hazineden ödeniyor? dedi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri