´Milli Beka Hareketi´ Aksaray Şubesi Törenle Açıldı

´Milli Beka Hareketi´ Aksaray Şubesi Törenle Açıldı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Milli Beka Hareketi Aksaray Şubesi Genel Başkan Murat Şahin tarafından törenle açıldı

 

/resimler/2019-7/16/1032454239591.jpg

15 Temmuz Demokrasi Bayramı sebebiyle Aksaray´a gelen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri Aksaray Milli Beka Şubesinin açılışını yaptı.

Aksaray Öğretmenevinde Milli Beka Hareketi İç Anadolu Bölge Başkanı ve Aksaray Şubesi Başkanı Arif Apari tarafından  karşılanan misafirler öğle yemeğinin ardından 15 Temmuz meydanında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve yapılan olaylarla ilgili açıklama yaptılar.

/resimler/2019-7/16/1032091358586.jpg

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin yaptığı konuşmasında ? Milli Beka Hareketi devlet ebed müddet çizgisinde devlet ve güvenlik güçlerinin yanında iki koca reis in emrinde Cumhur ittifakının Yılmaz destekçileri olarak Şahadete yürüyen bir harekettir. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemizin beka sorunu olacaktır ve yine her zaman olduğu gibi devletin bekası için canlarını seve seve verecek olan sayısız milli neferler de olacaktır. Bizler bu ülkenin birlik ve beraberliği için yola çıkmış gönüllü bir orduyuz. Devletin bize ihtiyacı yoktur ancak bizim devlete ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Milli Beketi 14Ülke başkanlığı 52 il ve 125 ilçe başkanlığı ile 700 bin üyesi ile meydanlardadır. Milli Beka Hareketi olarak devletimizin tüm kurumlarının bir numaralı destekçisi olduğumuzu tüm devlet büyüklerimize arz ederiz. Kıymetli devlet büyüklerimiz, dik duruşunuzdan dirayetinizden asla taviz vermeyin. Aziz Türk Milleti dün olduğu gibi bugünde dualarla dimdik ayaktadır ve ayakta kalacaktır. Allah milletimizi, devletimizi ve devlet başkanımızı var etsin. Bu gün 3.sene I Devriyesinde 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.251 şehidimizin ailesinin acılarını paylaşıyor 3000 gazimize sağlık ve sıhhat diliyorum. Bu nedenle tüm misafirlerimizi Allahın selamı ile selamlıyorum.Allahın Selamı mağfireti bereketi üzerinize olsun.. AKSARAY İL BİNAMIZIN AÇILIŞINA HOŞ GELDİNİZ DİYOR SİZLERİ SAYGI İLE SELAMLIYORUM?  dedi.

Milli Beka Hareketi Aksaray Şubesi Başkanı Arif Apari yaptığı konuşmasında ? Milli Beka Hareketi Derneği olarak Ulusal ve Uluslararası arenada; Türk ve İslam tarihimizin maddi ve manevi mukaddesatını korumaya yönelik çalışmalar yapmayı, Dünya milletlerini Osmanlı mirası ile buluşturmayı, Türk ve İslam Medeniyetlerinin içinde bulunduğu sosyal yapı ve yaşanan güncel durumları dünyaya duyurmayı, Müslümanların kutsal değerlerinin yurtiçi ve yurtdışında kültürel ve sivil faaliyetlerde gerek ev sahipliği yaparak bu kutlu davada çalışmayı teşvik etmeyi ilke edindik, Hedeflerimiz doğrultusunda diyalektik projeleri tanıtmaya, anlamaya, anlatmaya ve ihya etmeye de gönüllü olduk.

Milli Beka Hareketi Hacettepe Üniversitesinde polislerimize yapılan hakareti nefretle kınıyor ve polisler toplumun namusudur diyerek onların sonsuz destekcisi olduğumuzu ifade ediyoruz. Milli Beka Hareketi olarak İstiklal Marşımızı GÜR SESLE OKUYAN vatana millete bayrağa sahip çıkan herkesi kucaklyoruz. Suriyede 3.000 tır dolusu silah Doğu Akdeniz de yüzlerce savaş gemisi ile sömürgeci Batı vatanımıza göz dikmişken Milli Beka Hareketi 7/24 ayakta ve nöbettedir. Ayrıca adliyelerde fetöcülere verilen cezaları az buluyor ve tüm davaların takipçisi olduğumuzu kamu oyuna deklare ediyoruz. Milli Beka Hareketi İçanadolu Bölge Başkanı ve Aksaray İl Başkanlığı olarak tüm katılımcılara Teşekkür ediyor İl başjanlığımızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz ediyorum.Allaha emanet olun ? dedi.

Milli Beka Aksaray Şubesinin açılışına SGK İl Müdürü Bilal Akgün, İş Kur Müdürü Mahmut Akkuş, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Koyun Keçi Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Memur Sen İl Başkanı Murat Günaydın, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, Ak Parti Milletvekili A. Adayı Abdurrahman Yusuf Kayabaşı, Ak Parti Eski Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Kızılay Aksaray Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Milli Beka Hareketi İl Başkanları ve yönetimi ve Türkmenler katıldı.

 

/resimler/2019-7/16/1033120984598.jpg



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri