Milli Maç Tedbirleri Alındı

Milli Maç Tedbirleri Alındı

Milli Heyecan 4 Ocak´ta Aksaray´da

A Milli Erkek Hentbol takımımız 2019 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası grup eleme maçında Hollanda´yı konuk edecek.
Aksaray Hasandağı Spor Salonunda 4 Ocak Perşembe günü oynanacak müsabaka için geri sayım devam ederken maç ile ilgili tedbirler Vali Aykut Pekmez başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda müsabaka için güvenlik, sağlık, maç öncesi ve maç sonrası tedbirler görüşülerek alınan tedbirler değerlendirildi.
-Gerekli tedbirler alındı
Aksaray´ın milli takıma desteğinin önemini belirten Vali Pekmez kentin en iyi şekilde ev sahipliği yapacağını söyledi. Aksaraylıları Hentbol A Milli takımın Hollanda ile yapacağı karşılaşmaya davet eden Vali Pekmez; ?Milli maç için gerekli her türlü tedbiri aldık. İlgili kurumlarımızla alınan tedbirleri değerlendirerek herhangi bir aksamanın yaşanmaması için ek görüş ve önerilerini sundu. Aksaraylılar milli takımımızı en iyi şeklide destekleyecek, kendine yakışır şekilde ev sahipliği yapacak? dedi.
Toplantıya Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gümüşsoy katıldı.

/resimler/2018-1/3/0012204620280.jpg



Anahtar Kelimeler: Milli Tedbirleri Alındı
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri