Minik Kalplerin İyilik Hareketleri

Minik Kalplerin İyilik Hareketleri

Minik Kalplerin İyilik Hareketleri


Kılıçarslan İlkokulunda sınıf öğretmeni Fatih Duru’nun çalışmalarıyla katkı sağladığı örnek bir projeye imza atılıyor.


İş birlikçi çalışmanın güzel örneklerinden olan eTwinning projesinin adı : AGAIN MAKE HAPPY BE HAPPY (Yeniden Mutlu Et Mutlu Ol)
Önceki eğitim öğretim yılında Eskil ilçemizde Ortakuyu İlkokulunda 'Make Happy Be Happy' ismiyle yapılan ve hem Ulusal hem Avrupa Kalite Etiketi ödülü alan proje; tekrardan aynı amaçla ilimiz merkez Kılıçarslan İlkokulunda yoluna devam ediyor.

 

 Türk ve İtalyan kurucular önderliğinde Türkiye, İtalya ve Gürcistan'dan 13 öğretmen projeye katkı sağlıyor. Proje vasıtasıyla insanlara, hayvanlara, doğaya saygılı mutlu bireyler yetiştirme amaçlanıyor. Bu amaçla P4C ile düşünme, ebru sanatı, resfebe, sözlü tarih etkinlikleriyle çalışmalara zenginlik katılıyor.
Projeye çalışmalarıyla destek veren sınıf öğretmeni Fatih DURU "Projemiz öğrencilerimize ruhsal ve fiziksel olarak aktiflik sağlayacak bir iyilik projesidir.

Projemizde öğrencilerimizin kalplerine dokunup iyilik tohumları ekmek istiyoruz. Büyüklerini, arkadaşlarını, hayvanları mutlu ettikçe mutlu olmayı bilen bireyler yetiştirme amacındayız. Bu vesileyle değerlerimizi çeşitli etkinlikler yoluyla öğrencilerimize kazandırma çalışmaları yapıyoruz.  Başta proje kurucusu öğretmenlerimiz olmak üzere projede emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.



Anahtar Kelimeler: Minik Kalplerin İyilik Hareketleri
Salı 30.9 ° / 17.9 °
Çarşamba 31.4 ° / 15.5 °
Perşembe 33.7 ° / 18.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri