Minik öğrencilerden anlamlı ziyaret

Minik öğrencilerden anlamlı ziyaret

“Tüm çocukları seviyoruz, farklılığımız zenginliğimizdir.”

Aksaray’da faaliyet gösteren Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, bugün özel Gülşah özel eğitim Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Otizmli çocuklara yönelik olarak Mehmetçik ilkokulunda meydana gelen üzücü olay nedeniyle, Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin sahibi Bahattin YÜCEL, Kreş Müdiresi ve öğretmenleri gözetiminde ki minik öğrenciler,  Gülşah özel Eğitim Ve rehabilitasyon merkezindeki Otizmli çocuklarla buluştular. 

Çocuklar arasında ayrımın kabul edilemeyeceğini belirten, Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin sahibi Bahattin YÜCEL, “Otizmli çocuklarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla kreşimizde ki minik öğrencilerimiz ile birlikte destek ziyaretinde bulunduk. Tüm çocukları seviyoruz, farklılığımız zenginliğimizdir. Otizmli çocuklar da her çocuk gibi Eğitim haklarına sahiptir. Otizmli çocuklarımızı toplumdan dışlayamayız, tam aksine onları topluma kazandırmak için Eğitim kurumları seferber olmalıdır” Dedi.

Kreş çocukları ve otizmli çocukların kaynaştığı ziyarette, okul bahçesinde yer alan oyun renkli görüntüler oluştu. Ziyaretin esnasında Oyun diyarı kreş sahibi Bahattin YÜCEL , “Tüm çocukları seviyoruz, farklılığımız zenginliğimizdir.” Yazılı çiçek buketi hediye edildi.



Anahtar Kelimeler: Minik öğrencilerden anlamlı ziyaret
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri