Minik öğrencilerden 'Evde Kal' çağrısı

Minik öğrencilerden

Aksaray Taşpınar’da ilkokul Öğrencilerinden Evde Kal Klibi çok beğenildi

Aksaray’da Taşpınar Şehit Hasan Ertan İlkokulu 1 – A Sınıfı öğrencileri  yasaklara rağmen herkesin dışarda dolaştıklarını ve dikkat edilmezse felaketin gelebileceğini ifade etmek  ve toplumsal bir mesaj vermek için kamera karşısına geçtiler. Velilerin evlerinden cep telefonuyla çektikleri görüntüler ile  büyüklerine  gelecekte birlikte olabilmek için bugün evde kal diyerek klip yaptılar .

Taşpınar Kasabası 'ndan kuzucuklarımın bir mesajı var kıymetli Aksaray halkına.. diyen Sınıf Öğretmeni Gül BAYRAKDAR ‘’ Öğrencilerimin durumunu öğrenmek için telefonla konuştuğumda  Bugün insanların hala dışarıda dolaştıklarını ve durumun ciddiyetini anlayamadıklarını düşündüğümü söyledim çocuklarımla beraber bu noktaya değinebileceğimizi onlarda da sosyal bilinç oluşturabileceğimizi anlattım. Bu sebepten ötürü evlerinde  velileri de videolarını çekip yolladılar. Gelen görüntüler oldukça içten gelen bir mesajı içeriyordu bende düzenleme yaparak bu şekle getirdim. Umarım geleceğimizin teminatı çocuklarımızın çağrısı karşılık bulur’’ diyerek bilgilendirdi.

Aksaray merkez ve köylerinde 65 yaş üstü sokağa çıkanlar için ceza kesilmesine rağmen hem kendi hayatını hem de çocukların hayatını hiçe sayanlar için çocukların verdikleri mesaj çok açık kendini düşünmüyorsan bizi düşün dediler



Anahtar Kelimeler: Minik öğrencilerden ' ' çağrısı
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri