Minik öğrencilere tekvando eğitimi

Minik öğrencilere tekvando eğitimi

Minik öğrencilere tekvando eğitimi

MİNİK ÖĞRENCİLERE TEKVANDO EĞİTİMİ
OYUN DİYARI KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİNİN MİNİK ÖĞRENCİLERİNE UZMAN ANTRENÖR EŞLİĞİNDE TEKVANDO EĞİTİMİ VERİLMEYE BAŞLANDI.


Sağlıklı nesiller için spor yapmanın önemine değinen Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım Evi ‘nin sahibi Bahattin YÜCEL, açıklamasında “ Spor yapan kişinin zihinsel olarak da sağlıklı olduğunu ve Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur sözünden yola çıkarak, çocuklarımızın ferah bir ortamda spor yapmaları için kreşimizin bir bölümünü spor salonu yaptık. Bu doğrultu da Uzman antrenör eşliğinde, kreşimizin salonunda, tekvando eğitimine başlandı.   İlk etapta teknik olarak, ısınma hareketleri, palding ve Tolyo eğitimleri ile başlayan tekvando eğitimin de minik öğrenciler spor eşliğinde eğlenceli dakikalar geçiriyorlar. Kreş düzeyine göre hazırlanmış program doğrultusunda, amacımız minik öğrencilerimize sporu sevdirmek, sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamaktır.” Dedi.
Farklı etkinliklerle Eğitimi eğlenceli hale dönüştürdüklerini ifade eden YÜCEL,“ÇOCUKLAR GÜLERSE, DÜNYA GÜLER” sloganı ile Aksaray’da kreş sektöründe öncü kuruluş haline gelen kreşimiz de çocukların gelişimine olumlu katkı sağlayacak etkinliklerimiz devam edecektir. “ şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Minik öğrencilere tekvando eğitimi
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri