'Minik Yürekler Üşümesin' Kampanyası Başladı

'Minik Yürekler Üşümesin' Kampanyası Başladı

BAŞKAN DİNÇER; "İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ"

 

Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, havaların soğumasıyla giyim desteği sağlayarak ihtiyaç sahibi ailelerin hem ihtiyacını gideriyor hem de yüzünü güldürüyor. Aksaray Belediyesi, “Minik Yürekler Üşümesin” kampanyası ile ihtiyaç sahipleri çocuklara; mont, bere, atkı ve eldiven hediye ediyor.

Aksaray Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı hareket ederek, maddi durumu kötü olan vatandaşlara, hayırseverler tarafından bağışlanan kışlık kıyafetleri ailelere ulaştırarak faaliyetlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptıkları her faaliyette insan odaklı olduklarını ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına hareket ettiklerini dile getirdi.

 

Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanındayız

Hizmette hep bir fazlasını hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer; “Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onlara elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Sosyal yardımlarımızı hızlı, sürekli ve adil bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırma gayreti içerisindeyiz. Soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın, özellikle de miniklerimizin her zaman yanındayız. Ayrıca gıda ve sıcak yemek dağıtımımız da 12 ay boyunca devam ediyor.” dedi.

Belediyenin her faaliyet ve yatırımlarında vatandaşların ihtiyaçlarına karışlık verme odaklı olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Dinçer, İnsan odaklı hareket ettiklerine söyleyerek çocuklara mont, bere, atkı ve eldiven yardımlarında bulunduklarını ifade etti.

 

Aksaray Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi çocuklara soğuk kış günlerinde “Minik Yürekler Üşümesin” kampanyası başlatarak yapılan kıyafet yardımlarıyla çocukların üşümemesi için yardımda bulunuyor. Kampanyaya siz de destek vererek minik yürüklere dokunabilirsiniz.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri