Mobil konser aracından 'evde kalanlara' moral konseri

Mobil konser aracından

Mobil konser aracından 'evde kalanlara' moral konseri

Aksaray Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Cuma günü başlayarak Pazartesi sabahı sona eren sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek, destek olmak için kamyonet kasasından mobil konser düzenledi. Moral konserinde sokağa çıkma kısıtlamasından en çok etkilenen çocuklarda unutulmadı. Konser sırasında çocuklara oyuncak kamyon ve bebekler, top, kitaplar hediye edildi.

Aksaray Belediyesi, yurt genelinde hafta sonu başlayan kısıtlamalarda vatandaşları eğlendirmek için müzik ekibiyle Aksaray sokaklarında gezici konser programı organize etti. Kamyon kasasından eğlenceli müzik ve şarkılardan oluşan konserde, kostümlü çizgi film kahramanları çocuklarını eğlendirdi.

Kısıtlamaya uyarak hafta sonu evlerinden çıkmayan vatandaşlar, balkonlara çıkarak alkışlarla konsere eşlik ettiler. Çocuklarda, anne babaları gibi balkonlara çıkarak kostümlü çizgi film kahramanlarına el salladılar.

Kısıtlamadan en çok etkilenen çocuklara, konser esnasında oyuncak araba ve bebeklerle, kitap, puzzle, top ve balonlar hediye edildi. Balkonlarından sepet uzatan vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.

İki gün boyunca Aksaray’ı sokak sokak ve cadde cadde gezen mobil konser aracı, vatandaşların moral kaynağı oldu.

 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri