Müftü Cemalettin Bal "Hatırımızdasınız"

Müftü Cemalettin Bal

Emekli din görevlilerine vefa ziyareti

İL MÜFTÜMÜZ CEMALETTİN BAL: ?HATIRIMIZDASINIZ?
 
İl Müftümüz Cemalettin Bal beraberindeki heyet ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle emekli din görevlilerimize vefa ziyaretinde bulundu.
 
/resimler/2019-10/4/0500100423857.jpg
 
Aksaray İl Müftülüğümüz bünyesinde yıllarca görev yapmış ve bayrağı, hizmet aşkını kendilerinden sonra gelenlere devrederek emekli olan Din görevlilerine yönelik düzenlenen programda Emekli İmam Hatip Halis Ergin ve Emekli İmam Hatip Yusuf Baylan evinde ziyaret edildi.
 
Emektar Din gönlüsü Halis Ergin ile sohbet eden İl Müftümüz Cemalettin Bal, ?Yıllarca Camiamızda Din hizmeti yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerimizi bu hafta dolasıyla hatırımızda olduklarını göstermek ve hallerini sormak maksadıyla ziyaret ediyoruz. Her Camiler ve Din Görevlileri Haftasında olduğu gibi bu haftada da meslektaşlarımızı ziyaret ederek hem dualarınızı alacağız hem de tecrübelerinizden faydalanacağız. Rabbim ömrünüzü uzun bereketli eylesin? dedi. Halis Ergin yapılan ziyaretten memnun kaldığını ifade ederek İl Müftümüz Cemalettin Bal´a ve Müftülüğümüze teşekkür etti.
Ardından ziyaret edilen Emekli Din gönüllüsü Yusuf Baylan 38 yıl resmi olarak hizmet verdiğini ifade ederek ? Rabbime şükürler olsun hala evimden Ulu camiye elektrikli araba ile namaza gider cami cemaatine katılırım. Sizler bu anlamlı haftada bizi ziyaret ederek mutlu ettiniz. Görev yapakta olan meslektaşlarıma ve size teşekkür ederim, hepinizden memnunuz? dedi.
Yapılan anlamlı ziyarete İl Müftümüz Cemalettin Bal ile birlikte İl Müftü Yardımcısı Yaşar Zengin, Ulu Cami İmam Hatibi Özgür Öztürk, Vaiz Ali Ergin ve Din Hizmetleri Uzmanı Fehmiye Üzümcü katıldı.
 
/resimler/2019-10/4/0500415580804.jpg


Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri