MÜSİAD ´in 97. Genel İdare Kurulu Toplantısı, Aksaray´da yapıldı

MÜSİAD ´in 97. Genel İdare Kurulu Toplantısı, Aksaray´da yapıldı

MÜSİAD ´in 97. Genel İdare Kurulu Toplantısı, Aksaray´da yapıldı

Aksaray MÜSİAD ´ın ev sahipliğinde "Gıda, tarım ve hayvancılık" konusunun ele alındığı MÜSİAD ´in 97. Genel İdare Kurulu toplantısında, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, tarımsal alanda ihracatçı konumda olduğumuzu söyledi. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ise, ülkemizin hayvancılık ihracatını 40 milyar dolara yükseltme hedefini gerçekleştireceğini belirtti. Toplantıda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcilerine, MÜSİAD tarafından hazırlanan "İYİ Ekonomide Gıda, Tarım ve Hayvancılık" raporu da sunuldu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yılda dört kez; bir önceki dönemin değerlendirilmesi, dernek faaliyetleri, ülke ekonomisiyle ilgili görüş ve planların tartışılması amacıyla Genel İdare Kurulu düzenlendi. MÜSİAD´ın yeni dönemindeki ilk Genel İdare Kurulu Toplantısı Aksaray´da "Tarım ve hayvancılık" temasıyla gerçekleşti.

Toplantıya; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Vailisi Aykut Pekmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve MÜSİAD Aksaray Başkanı Eyüp Dağdaş, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş´ın yanı sıra MÜSİAD Şube Başkanları ve üyeleri katıldı.



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri