MÜSİAD, Aksaray İŞKUR İl Müdürü'nü ziyaret etti

MÜSİAD, Aksaray İŞKUR İl Müdürü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Başkanı Eyüp Dağdaş ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş’u makamında ziyaret etti.


Ziyarette konuşan Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş MÜSİAD’ın dünyada ve ülkemizde tanınan, aktif, ekonomi dünyasına yön veren bir sivil toplum örgütü olduğunu dile getirerek, 2019 yılı Çalışma Hayatında milli seferberlik başta olmak üzere istihdam politika ve hedefleri doğrultusunda bilgi aktarımında bulundu.

İŞKUR İl Müdürü Akkuş, konuşmasında Aksaray'ımızın  yatırımcıların dikkatini çektiğini ve her geçen gün önemli yatırımların ilimizde gerçekleştiğini Bu doğrultuda da yaklaşık 2019 yılında 8000 kişinin işe yerleştiği genç istihdamında da Türkiye üçüncüsü olduğu belirtti.
Ziyarette Kamu ve STK işbirliği önemine vurgu yapılırken 2020 yılı içerisinde de iş birlikteliği içerisinde Bir önceki yıldan bir adım daha önde olarak başarılı çalışmalara imza atılacağı kaydedildi.
Görüşmede şehrin yatırım ve istihdam projelerinin yanı sıra kısa bir süre içerisinde MÜSİAD öncülüğünde şehrin dinamiklerinin bir araya geleceği Şehir Buluşmaları çalıştayları hakkında da görüş alış verişinde bulunuldu.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş, İŞKUR ile birlikte sürekli işbirliği içerisinde bulunduklarını belirterek, iş dünyasının sorunlarına çözüm üretme noktasında İŞKUR ile iletişim halinde olmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. 

İl Müdürümüz ve personelinin özverili  şekilde çalıştığını özellikle Çalışma Hayatında Milli Seferberlik projresi kapsamında son derece güzel çalışmalara imza atılmış olması iş dünyası insanları olarak bizleri memnun etmektedir.

Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde emeği olan Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş ve personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda MÜSİAD Aksaray Başkanı Eyüp Dağdaş  Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş'a plaket takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri