Nakkaş Mahallesinde Yeni Bir Kadın Aktivite Merkezi Daha Hayata Geçecek

Nakkaş Mahallesinde Yeni Bir Kadın Aktivite Merkezi Daha Hayata Geçecek

Aksaray Belediyesi, Nakkaş Mahallesine yakın bir zamanda yeni bir Kadın Aktivite ve Etkinlik Merkezinin temellerini atıyor.  

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer halkın istek ve talepleri doğrultusunda şehre vizyon katacak yeni projelere imza atıyor. Daha önce Fatih Mahallesinde Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi, Hamidiye-Alaca Mahallesinde Kırımlı Veciye Hatun Kadın Aktivite Merkezi ve son olarak TOKİ Cumhuriyet Mahallesinde Necmiye Hatun Kadın Aktivite merkezi hanımlar tarafından yoğun ilgi görmüştü. 

 

Kadın Aktivite Merkezlerine bayanlardan gelen bu ilgi karşısında duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni bir merkezin yapılması için ekiplere talimat verdi. Nakkaş Mahallesinde inşa edilecek olan Kadın Aktivite merkezi, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımı ile TOKİ Cumhuriyet Mahallesinde ile açılışı yapılan Necmiye Sultan Kadın Aktive Merkezine benzer şekilde inşa edilecek. 

 

Hanımların birçok etkinliği yapabilme fırsatı elde edecekleri Kadın Aktivite Merkezi içerisinde AKMEK kursiyerlerine ait sergi alanları da yer alacak.

     

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni yapılacak Kadın Aktivite ve Etkinlik Merkezinin ihale sürecinin tamamlandığını ve en kısa sürede temelinin atılacağını ifade etti.  

 

Hanımların ihtiyaç duyduğu sosyal, sportif, kültürel ve mesleki anlamda kadınlara kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan aktivite merkezinin Nakkaş Mahallesi, Hasas, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımlara da hizmet vereceğini açıklayan Başkan Dinçer, “Şehrimizde Kadın Aktive Merkezlerimiz çok beğenildi. Hanım kardeşlerimizden bu yönde yoğun talep aldık. İhale süreci tamamladığımız Etkinlik Merkezinin Nakkaş, Hasas, Küçük Bölcek Mahallelerine hitap edebilecek bir noktada hayata geçiyoruz” dedi.

 

Başkan Dinçer, hanımların Kadın Aktivite ve Etkinlik Merkezinde kendi el becerilerini geliştirebileceği, rahat vakit geçirebilecekleri ve birçok etkinlik yapabileceklerini söyledi. 



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri