Necati Coşkuner: Herkes Belediyeciliğin nasıl yapılacağını görecek

Necati Coşkuner: Herkes Belediyeciliğin nasıl yapılacağını görecek

Necati Coşkuner: Herkes Belediyeciliğin nasıl yapılacağını görecek

Ankara'da gerçekleşen programla birlikte DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Aksaray'da Belediye Başkan adayı olacak ismi açıkladı. DEVA partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak Necati Coşkuner açıklandı.

 

 

DEVA Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Necati Coşkuner'in seçim vaatleri arasında sosyal belediyecilik uygulaması, içilebilir içme suyu projesi ve şehir içi raylı sistem uygulaması ön plana çıkıyor.

Necati Coşkuner yaptığı açıklamada: "Herkes belediyeciliğin nasıl yapılacağını görecek.Ne ithalim, ne de eli çantalıyım. Aksaray'ın öz evladıyım. Şehrimin sevdalısıyım.Aksaray'ımızın bana ve ekibime ihtiyacı var..!

Şehrimizin musluklarından içilebilir su akıtmak için geliyoruz.

İşsize iş, aş ve kimsesizin kimsesi olacak sosyal bir belediyecilik...

Şehrimize kalite ve değer katmak için adayız.

Şehrimize raylı sistemi getirerek ulaşım problemini çözmek için geliyoruz.

Evinin, belediyenin, gönlünün kapısı ve telefonları 24 saat açık her zaman ulaşılabilecek ve görüşülebilecek bir belediye başkanı...

Sizin gibi düşünen, Sizin gibi yaşayan, Sizden biri; yeniliğe ve değişime hazır bir belediye başkanı

Ne ithalim, ne de eli çantalıyım. Aksaray'ın öz evladıyım. Şehrimin sevdalısıyım. Öz evladına sahip çık, değerli hemşehrilerim."dedi .

NECATİ COŞKUNER KİMDİR?

Necati COŞKUNER 1961 yılında Sevinçli Köyü'nde doğdu. İlkokulu Sevinçli'de, Ortaokulu Aksaray Kılıçarslan Ortaokulunda, Lise eğitimini ise Aksaray Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.

Lise eğitiminin ardından Avusturya'da Viyana Üniversitesi ve Goethe Enstitüsünde Almanca kursu alan COŞKUNER, 1979 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Bölümünde yüksek öğrenimine başladı. 1983 yılında buradan mezun olan Necati COŞKUNER master yapmak için tekrar Avusturya'ya gitti. Türkiye'ye dönüşünün akabinde Eleşkirt/Karaköse Piyade Alayın'da Yedek Subay olarak vatani görevini yapan COŞKUNER, askerlik sonrasında 1 yıl kadar turizm sektöründe çalıştı. 1987 yılında Aksaray Belediyesi'nde tahsil memuru olarak göreve başladı.

Eski Aksaray Belediyesi'nde Gelirler Müdürü olarak çalıştı. 1989 yılında Aksaray vilayet olunca Aksaray Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde İdari ve Mali İşler Personel Şube Müdür Vekili olarak çalışmaya başladı. 3 yıl süreyle bu kurumun çeşitli kademelerde hizmet veren Necati COŞKUNER, 1993 yılında kurumlar arası nakil yoluyla asıl mesleği olan eğitimciliği tercih ederek Milli Eğitim Bakanlığı'na geçti. Aksaray Şehit Ali Er İlköğretim Okulu'nun Kurucu Müdür Yardımcılığını üstlendi. Çeşitli okullarda Almanca dersine giren Necati COŞKUNER 5 yıl kadar bir süre Sevinçli Köyü belde statüsüne kavuşunca ilk seçimde, belediye başkanı seçilerek bu görevi yürütmeye başladı. Yaptığı başarılı çalışmalarla Sevinçli halkının takdirini toplayan COŞKUNER, bir sonraki dönemde tekrar belediye başkanı seçildi.

2009 yerel seçimlerinde Aksaray Ak Parti İl Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aksaray il milli eğitim müdürlüğü arge biriminde görev yaptıktan sonra emekliliğe ayrılan COŞKUNER, emeklilik zamanı içerisinde yurtdışı danışmanlık hizmetlerinde bulunmuştur. Ali BABACAN tarafından kurulan Demokrasi ve Atılım Partisinin (DEVA) Aksaray Kurucu İl Başkanlığına görevlendirilmiş olup, 30 Kasım 2023 tarihinde, 31 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak yerel seçimlerde Deva Partisi İl Belediye Başkanı Adayı olmak için istifa etmiştir. Evli bir çocuk babası olan COŞKUNER, iyi derecede Almanca bilmektedir.

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri