Necmiye - Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret

Necmiye - Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret

Necmiye - Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu Necmiye - Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Emine Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal eşi Sabiha Kartal’ın da katıldığı ziyarette Okul Müdürü Saliha Dağ ve öğretmenlerle görüşerek okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Okulun moda tasarım, grafik tasarım, çocuk gelişimi, el sanatları, güzellik ve saç bakım hizmetleri ve yiyecek içecek hizmetleri bölümlerini gezerek incelemelerde bulunan Emine Aydoğdu bölümlerde uygulamalı eğitim öğrenim gören öğrencilere başarılar diledi.

Saç bakım ve güzellik hizmetleri bölüm öğrencilerinin mezun olduktan sonra hemen istihdam edildiğini belirten okul müdürü Saliha Dağ, diğer alanlarda da okul öğrencilerinin rahatlıkla iş bulabildiklerini kaydetti.

Emine Aydoğdu; günümüzde bir meslek sahibi olmanın büyük önem taşıdığını belirtti. Bir çok meslek kolunda yetişmiş kalifiye elaman sıkıntısının yaşandığını vurgulayan Aydoğdu, mesleki ve teknik eğitim veren eğitim kurumlarının bu anlamda büyük bir misyon üstlendiğini kaydetti.



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri