Öğrenci Meclis Başkanı´ndan Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Öğrenci Meclis Başkanı´ndan Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, millî ve manevî değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi; öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması; katılımcı olma, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılması amaçlanan,2003-2004 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanan projede 16. Dönem İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçiminde İlimiz Merkez Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Recep Kaan Atalay başkanlığa seçildi.

Başkan olarak seçilen Recep Kaan Atalay ve Okul Müdürü Tamer ÖZTÜRK  İl Milli Eğitim Müdürümünü Makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette öğrenci meclis başkanlığı seçimleriyle ilgili İl Milli Eğitim Müdürümüze bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer KARTAL, her konuda destek vereceklerini ifade ederek öğrencimizi tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri