Öğretmene Şiddete Hayır

Öğretmene Şiddete Hayır

´´Öğretmene Şiddete Hayır´´ Basın Açıklaması Yapılacak

Eğitim Bir Sen Aksaray Şubesi Başkanı Murat Günaydın, iki lise öğrencisinin müdürü öldürmesinin şiddette gelinen son nokta olduğunu söyledi.

Eğitim Bir-Sen Aksaray Şubesi ve Türk Eğitim-Sen Aksaray Şubesi olarak 18 Aralık Pazartesi saat:12:30 da Aksaray Ortaokulu Bahçesinde "ÖĞRETMENE ŞİDDETE HAYIR" konulu basın açıklaması yapacağız. Basın açıklamamıza diğer sendikalarımızın temsilcilerini, sendikalı-sendikasız tüm eğitim çalışanlarını ve eğitime gönül veren Aksaraylı hemşehrilerimizi davet ediyor saygılar sunuyorum.dedi.

Eğitim Bir Sen Aksaray Şubesi Başkanı Murat Günaydın açıklamasında;

İzmir´in Ödemiş ilçesi Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kökmen, öğrencisi tarafından tüfekle vurularak hayatını kaybetmiştir. Öğretmenimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine, tüm eğitim camiasına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Sebebi ne olursa olsun, iki lise öğrencisinin okul yöneticisine karşı öldürme kastıyla hareket etmesi, şiddetin vardığı noktanın en açık göstergesidir. Aynı gün Iğdır Merkeze bağlı MEV Anadolu Lisesinde Müdür Başyardımcısı olarak görev yapan Yücel Düzci ise, saldırıya uğrayan öğrencilerini korumaya çalışırken, gözü dönmüş kişilerin sopalı, bıçaklı, muştalı saldırısına uğramış, ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alınmıştır. Öğretmenimize acil şifalar diliyoruz.dedi.

/resimler/2017-12/17/2312089998023.jpg



Anahtar Kelimeler: Öğretmene Şiddete Hayır
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri