Öğretmenler Günü'nü Hasandağ'ın Zirvesinde Kutladılar

Öğretmenler Günü

Öğretmenler Günü'nü Hasandağ'ın Zirvesinde Kutladılar

Aksaraylı profesyonel dağcı Nurullah Çoban liderliğinde,Bursa'dan ilimize gelen bir gurup sporcu, 24 Kasım Öğretmenler günü anısına Hasandağ zirve  tırmanışı yaptı.

4 dağcının katıldığı  Hasandağı zirvesi tırmanışı sabah saatlerinde Karbeyaz otel'den başladı. Öğle saatlerinde 3268 metrelik Hasandağı zirvesine ulaşan Dağcılar, öğretmenler için yaptıkları zirveyi akşam saatlerinde inişi tamamlayarak noktaladı.

Profesyonel dağcı Nurullah Çoban , tırmanışlarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına katkıda bulunmak istediklerini ifade ederek, "Özel ve anlamlı günlerde zirve tırmanışını tekrarlıyoruz. Buradan vermek istediğimiz mesaj, Başöğretmen Atatürk'ün söylediği gibi 'Öğretmenler yükselen nesil sizlerin eseri olacaktır' ilkesini hatırlatmaktadır. Gelecek nesillerimizin yetiştirilmesinde öğretmenlerin üzerine düşen görevi iyi biliyoruz. Onları sadece bir günde değil daima hatırlıyor saygı duyuyoruz. Bugün Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Ülkemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin ve Kızım Kübra'nında 24 Kasım  Öğretmenler günü'nü kutlamak için eksi 12 derece'de Hasandağı'na  zirve yaptık,çok güzel bir faaliyetti.Zirvedeki Bayrağımızı yeniledik, katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"dedi.



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri