Öğretmenler Gününün en güzel ve anlamlı hediyesi

Öğretmenler Gününün en güzel ve anlamlı hediyesi

Aksaray'da  24 Kasım Öğretmenler gününde,doğuştan yürüme ve denge sorunu yaşayan Serabral Palsi hastası 8 yaşındaki Muhammet Berkay Hüyüklü , bir hafta emek harcayarak öğretmeni ve okul müdürüne  kendi yaptığı tahtadan öğrencilerin de bulunduğu sınıf maketi hediye etti.



Aksaray merkez Cumhuriyet mahallesi, Cumhuriyet İlkokulu 3. sınıfta eğitim öğretim gören Serabral Palsi hastası 8 yaşındaki Muhammed Berkay Hüyüklü, öğretmeni Güngör Altun'un kendisini eğitmek için çok emek sarf ettiğini belirterek,öğretmenini mutlu edebilmek için 24 kasım Öğretmenler Günü için öğretmenine güzel bir okadar da anlamlı bir hediye verdi.Muhammet Berkay bir hafta emek vererek, tahtadan okul sıraları, pelitten sınıf öğrencileri ve palamuttan sınıf yazı tahtası bulunan sınıf maketi  çalışması yaparak,yaptığı hediyesini öğretmeni Güngör Altun  ve okul müdürü Mehmet Aras'a bugün takdim etti. Anlamlı hediye karşısında mutlu olan öğretmen Altun ve okul müdürü Aras öğrencisine teşekkür ederken, Muhammed Berkay engellilerin birçok şeyi başarabileceğini kanıtlamak için de bu hediyeyi yaptığını söyledi.


Muhammed Berkay Hüyüklü, "Bu hediyeyi  öğretmenimi sevindirmek için hazırladım. Öğretmenim beni eğitmek için çok emek sarf ediyor, ben de onu mutlu etmek için bir hafta çalışarak bu hediyeyi yaptım. Engellilerin birçok şeyi başarabileceğini kanıtlamak için yaptım. Bana çok iyi davranıyorlar,okulumu ve öğretmenlerimi çok seviyorum" dedi.

Okul Müdürü Mehmet Aras yaptığı açıklamada,"Hayaller engel tanımıyor,
Okulumuz 3.cü sınıf öğrencisi  M.Berkay HÜYÜKLÜ hayalleriyle öğretmenine  pelitlerle yaptığı sınıf maketi 
Bizleri hayal edilmeyecek kadar mutlu etti.Demekki gerekli fedakarlık yapılınca  engelli öğrencilerimizin neler yapacağını görmekteyiz. Ailesinin göstermiş olduğu büyük destekleri ve  engelli olduğunu hiç bir zaman hissettirmeyen değerli öğretmenimiz Güngör ALTUN' a teşekkürler ediyorum."dedi.



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri