OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

OSB Yönetim Kurulu Toplantısı 
 
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleştirildi. 
 
OSB Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı. 
 
Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez yatırımcıların tapu talepleri ile bölgenin ihtiyaçları ile sorunlarının görüşüldüğü toplantıda yatırımcılardan gelen taleplerinde değerlendirildiğini söyledi. 
 
Aksaray Organize Sanayi bölgesinde 209 fabrikanın hali hazırda üretim yaptığını aktaran Vali Pekmez yatırımını tamamlayarak üretime geçecek 58, fabrika inşaatı devam eden 39 yatırımcının bulunduğunu 8 yatırımın ise proje aşamasında olduğunu bildirdi.
 
Bölgenin geleceğe yönelik gelişimi için altyapı yatırımları ve ihtiyaçları için gerekli planlama ve yeni yatırım çalışmaları için çalıştıklarını vurgulayan Vali Pekmez; Aksaray OSB´de üretim ve istihdamın arttırılması için el birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri